2012-11-29 21:47:05
Φωτογραφία για «Με νίκη της Μπάγερν, τελειώνει νωρίς ο τίτλος»
Την πεποίθηση του, πως η Μπουντεσλίγκα θα χάσει το ενδιαφέρον της για φέτος, αν η Μπάγερν επικρατήσει της Ντόρτμουντ στο σαββατιάτικο ντέρμπι, εξέφρασε ο Ότμαρ Χίτσφελντ.

Ο 63χρονος τεχνικός, ένας από τους τρεις που έχουν κατακτήσει Τσάμπιονς Λιγκ με δύο διαφορετικές ομάδες, τις συγκεκριμένες δύο, έκανε δηλώσεις στο τηλεοπτικό δίκτυο Sky της Γερμανίας, αναφορικά με το μεγάλο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα. Ο ομοσπονδιακός τεχνικός της Ελβετίας, υποστήριξε πως «Αν η Μπάγερν κερδίσει, το πρωτάθλημα θα έχει κριθεί. Αν όμως η Ντόρτμουντ επικρατήσει, τότε η Μπάγερν μπορεί να σκοντάψει ξανά και η Ντόρτμουντ σίγουρα έχει την ποιότητα να την κερδίσει» τόνισε ο Χίτσφελντ.

Ο 63χρονος απέδωσε τα εύσημα στην Ντόρτμουντ για την προσθήκη του Ρόις και επέμεινε στα σημεία που μπορεί να κρίνουν το ντέρμπι: «Η προσθήκη του Ρόις ήταν εξαιρετική, ίσως καλύτερη και απ’ αυτή όταν είχε πάει στη Ντόρτμουντ ο Καγκάβα. Η Ντόρτμουντ έχει την αυτοπεποίθηση, από τη στιγμή που έχει νικηφόρα αποτελέσματα στις πρόσφατες αναμετρήσεις με την Μπάγερν. Όμως η Μπάγερν έχει την πείνα για τον τίτλο, αφού για πρώτη φορά βρίσκεται σε τόσο μεγάλη πίεση. Όλοι ξέρουν πως είναι αδύνατο να περάσει 3ος χρόνος, δίχως να πάρει η Μπάγερν τον τίτλο» κατέληξε ο Χίτσφελντ.

Πηγή:  sport-fm.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ