2012-12-01 20:22:01
Φωτογραφία για Συνεχίζει να δέρνει η Αγρινιώτισσα Νίνα!
Η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια του Kick Boxing,απέδειξε για άλλη μια φορά, πόσο "βαρύ" χέρι (και πόδι...) έχει... Αυτή τη φορά αποθεώθηκε στην Πάτρα, νικώντας των Πολωνή πρωταθλήτρια

Πλήθος κόσμου από μικρούς και μεγάλους κατέφθασε στο κλειστό γήπεδο του Απόλλωνα της Πάτρας και η Αγρινιώτισσα πρωταθλήτρια κόσμου Νίνα Γράψα για μια ακόμα φορά απέδειξε εμπράκτως πόσες νίκες μπορεί να προσφέρει συμμετέχοντας στην επαγγελματική διοργάνωση "EUROPEAN CHAMPION BELT" που διεξήχθη στην Πάτρα στις 18 Νοεμβρίου.

Η Νίνα Γράψα, με ομόφωνη απόφαση των κριτών και στους 3 γύρους , επικράτησε της πρωταθλήτριας της Πολωνίας.

Ακολουθώντας πάντα πιστά τις οδηγίες του προπονητή της Μάριου Κατσή που τον δικαίωσε αναμφισβήτητα.

Απ΄ ότι ανέφερε στο agriniopress, ουσιαστικά ήταν το πρώτο της επαγγελματικό παιχνίδι για την μέχρι τώρα πορεία της στα ring. Ήδη έχει κλείσει κάποια παιχνίδια ακόμα και γίνονται εξίσου συζητήσεις για εξωτερικό.

Αυτό που την ευχαρίστησε ιδιαιτέρως πριν ακόμα από την νίκη της, ήταν ο ερχομός του πατέρα της που μετά από 6 χρόνια σχεδόν πήγε για πρώτη φορά να παρακολουθήσει τον αγώνα της.

Από την πλευρά μας, της ευχόμαστε να μας προσφέρει ακόμα περισσότερες νίκες γιατί μας αποδεικνύει το πόσο αξίζει η επιλογή της στο άθλημα αυτό.

Πηγή: agriniopress
xespao
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Δεν το σκέφτηκα και... μπήκε!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
"Δεν το σκέφτηκα και... μπήκε!"
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ