2012-12-01 22:43:43
Φωτογραφία για ΙΣΟΠΑΛΟ ΤΟ ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ - ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ ΚΑΙ... ΣΟΚ ΜΕ ΜΠΑΝΤΣΤΟΥΜΠΕΡ! *ΒΙΝΤΕΟ*
Χωρίς νικητή έληξε το μεγάλο ντέρμπι του «Αλιάντς Αρένα» ανάμεσα στην Μπάγερν Μονάχου και τη Μπορούσια Ντόρτμουντ (1-1), με τους Βαυαρούς εκτός από τους δύο βαθμούς να χάνουν και τον Χόλγκερ Μπαντστούμπερ που έπαθε ρήξη συνδέσμων και θα μείνει εκτός δράσης για το υπόλοιπο της σεζόν!

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Το παιχνίδι είχε καταιγιστικό ρυθμό και πολλές φάσεις και στις δύο εστίες. Οι Βαυαροί άνοιξαν το σκορ στο 67' όταν ο Τόνι Κροος απέφυγε τον αντίπαλό του και ευστόχησε από το ύψος της μεγάλης περιοχής της Ντόρτμουντ. Όμως επτά λεπτά αργότερα η Ντόρτμουντ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Μάριο Γκέτσε. Στο 80΄ ακυρώθηκε γκολ του Μίλερ ως οφσάιντ.

Στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου, τραυματίστηκε σοβαρά ο Χόλγκερ Μπάντστουμπερ. Ο αμυντικός της Μπάγερν σε προσπάθεια του να κάνει τάκλιν στον Γκέτσε, είδε το γόνατό του να... γυρίζει και αποχώρησε με φορείο με αφόρητους πόνους. Η διάγνωση των γιατρών κάνει λόγο για ρήξη συνδέσμων και ο Μπάντστουμπερ θα μείνει εκτός δράσης για έξι μήνες.

ΜΠΑΓΕΡΝ ΜΟΝΑΧΟΥ: Νόιερ, Λαμ, Ντάντε, Μπαντστούμπερ (37’ Μπόατενγκ), Αλάμπα, Χάβι Μαρτίνεθ, Σβαϊνστάιγκερ, Μέλερ, Κρόος, Ριμπερί, Μαντζούκιτς (86’ Γκόμεζ).

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: Βάιντερφελερ, Πίστσεκ, Σούμποτιτς (82’ Φελίπε Σαντάνα), Χούμελς, Σμέλτσερ, Μπλατζικόφσκι (74’ Πέρισιτς), Μπέντερ, Γκουντόγκαν, Γκέτσε (90’ Σίμπερ), Ρόις, Λεβαντόφσκι.

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ