2012-12-03 17:53:00
Φωτογραφία για ΖΑΡΝΤΙΜ : ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΙ ΣΤΟΧΟΙ ΚΑΙ ΙΣΧΥΡΑ ΚΙΝΗΤΡΑ
Απόλυτος και ξεκάθαρος ήταν ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, στη συνέντευξη Τύπου πριν τον αγώνα με την Άρσεναλ στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Ο Πορτογάλος τεχνικός σχολίασε ότι οι ερυθρόλευκοι θα παραταχθούν μόνο για τη νίκη κόντρα στους Άγγλους και αυτό γιατί υπάρχουν αρκετά κίνητρα για τον Ολυμπιακό:

«Το να παίζεις αυτό το παιχνίδι είναι από μόνο του ένα κίνητρο. Στη συνέχεια υπάρχουν ξεκάθαροι στόχοι. Ο πρώτος είναι ότι αν νικήσουμε θα πάμε στο γκρουπ των ισχυρών και θα μας βοηθήσει στην κλήρωση. Και το δεύτερο είναι ότι αν παρουσιάσουμε το καλό μας πρόσωπο θα δώσουμε χαρά στον κόσμο μας που θα έρθει να μας βοηθήσει. Αυτό είναι ένα πολύ ισχυρό κίνητρο για εμάς».

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Σε ερώτηση για το αν νιώθει ο ίδιος κάποια πίεση για τον λόγο ότι πέρυσι ο Ολυμπιακός είχε νικήσει με 3-1 εντός έδρας την Άρσεναλ, σχολίασε: «Προσωπικά ξέρετε ότι δεν μου αρέσει να κάνω συγκρίσεις με την περσινή ομάδα γιατί έχουν αλλάξει πολλά όσον αφορά στα πρόσωπα. Παρόλα αυτά θα θέλαμε πολύ να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία γιατί την πρόκριση στο Europa League την έχουμε πάρει».


Για τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Χολέμπας στο ματς με την Άρσεναλ και αν θα παίξει ο Τοροσίδης αριστερά και ο Μανιάτης δεξιά στην άμυνα, είπε: «Όλα αυτά που είπατε είναι πιθανές λύσεις. Το σημαντικότερο για εμάς είναι ότι έχουμε όλους τους άλλους παίκτες στη διάθεση μας και θα προσπαθήσουμε να λύσουμε το πρόβλημα έτσι ώστε και η ομάδα να μην χάσει την ποιότητα της».

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που έχει η ομάδα στα τελευταία ματς: «Η αποτελεσματικότητα δεν εξαρτάται πάντα από το πόσες ευκαιρίες δημιουργούμε. Θα με ανησυχούσε αν δεν δημιουργούσαμε ευκαιρίες. Όσο κάνουμε τόσες ευκαιρίες είμαι σίγουρος ότι κάποια μέρα θα έρθει και η αποτελεσματικότητα. Αυτό που θέλω είναι να συνεχίσουμε να δημιουργούμε τόσες ευκαιρίες όσες έχουμε κάνει στα τελευταία παιχνίδια».

Σαν να κάνει κρύο; Ηλεκτρικές σόμπες από 20€ εδώ!

Ο Πορτογάλος κόουτς ρωτήθηκε ακόμη αν θα γυρνούσε πίσω τον χρόνο ποιο ματς του Champions League θα ήθελε να παίξει ξανά: «Χωρίς αμφιβολία το πρώτο παιχνίδι ήταν πάρα πολύ σημαντικό. Έπαιξε σημαντικό ρόλο για την πορεία μας στο Champions League. Ήμασταν μία νέα ομάδα με πολλούς νέους παίκτες προσπαθούσαμε να στήσουμε από την αρχή μία νέα ομάδα και η Σάλκε σε εκείνο το σημείο ήταν πιο δυνατή από εμάς».

Για τον στόχο της ομάδας στο Europa League: «Το Europa League είναι μία διοργάνωση που επίσης έχει πολλές δυνατές ομάδες. Δυνατές ομάδες που δεν μπόρεσαν να περάσουν τους ομίλους του Champions League. Εμεί θέλουμε να περάσουμε την φάση των 32 και την φάση των 16 και στην συνέχεια θα προσπαθήσουμε να φθάσουμε όσο πιο κοντά γίνεται με τις ομάδες που θα διεκδικήσουν τον τίτλο».

Για την ενδεκάδα και αν θα υπάρχουν εκπλήξεις σε αυτήν: «Όσον αφορά στην πρώτη ερώτηση έχουμε πει ότι ο Ολυμπιακός δεν είναι έντεκα παίκτες. Έχουμε αποδείξει πως δεν είναι είμαστε μόνο έντεκα παίκτες και αυτό μας κάνει μία μεγάλη ομάδα. Μία ομάδα σαν και εμάς που συμμετέχει σε τρεις διοργανώσεις και θέλει να κερδίζει όλα τα παιχνίδια είναι αδύνατον να χρησιμοποιεί τους ίδιους παίκτες επί συνεχόμενα παιχνίδια. Οπότε πρέπει να ψάξουμε κι άλλες λύσεις, Στην δεύτερη ερώτηση τα δύο παιχνίδια δεν έχουν καμία σχέση το ένα με το άλλο. Αν όμως έπρεπε να διαλέξω ένα θα προτιμούσα μία νίκη την Κυριακή, αλλά εμείς θέλουμε δύο νίκες αυτή την εβδομάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ