2012-12-03 23:21:09
Φωτογραφία για Λαϊκή Συσπείρωση Πάτρας: Ο Δήμαρχος και ο πρόεδρος του Δημοτικού θα έπρεπε να είχαν απομακρυνθεί
«Η “ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” μπροστά στην απραξία, και την δυσλειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου, την στιγμή που υπάρχουν πλήθος προβλημάτων στην πόλη μας, πήρε την πρωτοβουλία και επικοινώνησε με τους επικεφαλής των παρατάξεων του Δημοτικού Συμβουλίου, και τους Δημοτικούς Συμβούλους που έχουν ανεξαρτητοποιηθεί, για να αναζητηθεί διέξοδος.

Συμφωνήθηκε, για να ξεπεραστεί η συνειδητή παρακώλυση εισαγωγής και συζήτησης των θεμάτων της Αντιπολίτευσης στο Δημοτικό Συμβούλιο, να συνυπογράφεται από όλους, συμφωνώντας ως προς την εισαγωγή θεμάτων ή σύγκλιση Δημοτικού Συμβουλίου, κρατώντας ο καθένας τις απόψεις του ως προς το περιεχόμενο του αιτήματος, για το οποίο θα τοποθετηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο, εκφράζοντας την άποψή του.

Με βάση τα παραπάνω η “ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” ζήτησε την σύγκλιση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέματα που κρατούσε η Δημοτική Αρχή στο περιθώριο, αλλά και νέα.


Η Δημοτική Αρχή, δια μέσου του προέδρου, ο οποίος ή μπέρδεψε τον ρόλο του και νομίζει ότι είναι εκπρόσωπος του Δημάρχου ή είναι ακατάλληλος για πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, δεν δέχτηκε να πρωτοκολλήσει τα έγραφα της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ με το αιτιολογικό ότι δίπλα στα εκτυπωμένα ονόματα των Δημοτικών Συμβούλων δεν υπάρχουν οι υπογραφές τους.

Η “ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ” είχε ενημερώσει τον πρόεδρο εγγράφως για την τηλεφωνική συμφωνία των παρατάξεων και συμβούλων. Θα μπορούσαμε να βάλουμε δίπλα στα ονόματα υπογραφές, αλλά τους θεωρήσαμε σοβαρούς και δεν θελήσαμε να τους κοροϊδεύουμε. Ίσως την άλλη φορά να ζητήσουν και επικύρωση της υπογραφής!

Η Δημοτική Αρχή της πόλης μας, δυστυχώς έχει οδηγηθεί στο κατώτερο επίπεδο που μπορεί να φθάσει. Οι πολιτικές δυνάμεις έχουν διαφορετικές απόψεις και αυτό είναι φυσιολογικό. Αυτό που ζούμε ως πόλη, ως Δημοτικό Συμβούλιο είναι μη φυσιολογικό. Αν ίσχυε στην λειτουργία του Δήμου η ανακλητότητα, τότε είναι σίγουρο, ότι τόσο ο Δήμαρχος όσο και ο Πρόεδρος θα είχαν απομακρυνθεί. Αυτό το οποίο έμεινε, είναι να βγουν συμπεράσματα. Να αξιολογήσουμε πολιτικές δυνάμεις που τους στήριξαν και τα ιδεολογήματά τους.»
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ