2012-12-04 19:00:14
Φωτογραφία για Πάτρα: 19χρονος επιχείρησε να πουλήσει ναρκωτικά σε Αστυνομικό
Συνελήφθη, χθες αργά το απόγευμα, στην Πάτρα, από Αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, ένας ημεδαπός άνδρας, ηλικίας 19 ετών, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για πώληση και κατοχή ναρκωτικών ουσιών (κάνναβη).

Ειδικότερα, οι Αστυνομικοί του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών, με μεθοδικότητα ήρθαν σε επικοινωνία με τον 19χρονο, όπου συμφωνήθηκε η αγορά κάνναβης έναντι του χρηματικού ποσού των 100,00 ευρώ.

Για τη σύλληψη του δράστη, οργανώθηκε χθες, αστυνομική επιχείρηση, κατά την οποία Αστυνομικός του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Πατρών προσποιούμενος τον πελάτη τον συνάντησε τον συνέλαβε.

Κατά τη σύλληψη του 19χρονου οι αστυνομικοί βρήκαν στη κατοχή του μια αυτοσχέδια χάρτινη συσκευασία κάνναβης, συνολικού βάρους 20,4 γραμμαρίων και ένα κινητό τηλέφωνο που χρησιμοποιούσε ως μέσο επικοινωνίας για τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Σε ερευνά που ακολούθησε στην οικία του συλληφθέντα στη Πάτρα, παρουσία δικαστικού λειτουργού, οι Αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν άλλες τέσσερις συσκευασίες κάνναβης συνολικού βάρους 17,9 γραμμαρίων.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ