2012-12-04 19:06:51
Φωτογραφία για Αποθέωση στον Σοχό
H Δευτέρα ήταν μία πολύ ιδιαίτερα ημέρα για την ομάδα μπάσκετ του ΠΑΟΚ. Ξεκίνησε με την επίσκεψη της ομάδας και την αποθεραπεία στα Ιαματικά Λουτρά Λαγκαδά, συνεχίστηκε και ολοκληρώθηκε στο Σοχό, με την επίσκεψη της ομάδας στον τοπικό Σύνδεσμο Φίλων ΠΑΟΚ, αλλά και το παραδοσιακό δείπνο που παρέθεσε φίλος της ομάδας.

Η παρουσία της ομάδας του ΠΑΟΚ στα γραφεία του Συνδέσμου Φίλων ΠΑΟΚ Σοχού ήταν εντυπωσιακή, από την υποδοχή που επεφύλαξαν στα μέλη της αποστολής οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ, πολλά μικρά παιδιά και φυσικά οι μεγαλύτεροι και μέλη του συνδέσμου. Ο Λάζαρος Παπαδόπουλος έδωσε στους φίλους του ΠΑΟΚ μία φανέλα και μία μπάλα με τις υπογραφές όλων των παικτών, ενώ όλη η ομάδα υπέγραψα δεκάδες αυτόγραφα. Ακολούθησαν οι αναμνηστικές φωτογραφίες και η βραδιά ολοκληρώθηκε στο παραδοσιακό εστιατόριο «ΑΡΧΟΝΤΙΚΟ» στο Σοχό.

Ο φίλος του ΠΑΟΚ Βαγγέλης Νόικος προσέφερε εντυπωσιακή φιλοξενία σε όλη την ομάδα, παραδοσιακά εδέσματα και όλα αυτά σε μία εξαιρετικά όμορφη ατμόσφαιρα. Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ευχαριστεί και τον κ. Νόικο για την φιλοξενία, αλλά και τους φίλους της ομάδας από τον Σοχό για την θερμή υποδοχή.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ