2012-12-04 20:07:47
Φωτογραφία για Κι άλλοι πίσω από τον Παναγιωτίδη;
Συγκρατημένα αισιόδοξοι δηλώνουν οι άνθρωποι του Αρη σχετικά με το ενδιαφέρον του ελληνορώσου επιχειρηματία Κωνσταντίνου Παναγιωτίδη να επενδύσει στους «κίτρινους».

Κι αυτό γιατί βρίσκονται εν αναμονή της συνάντησής τους με τον κ. Παναγιωτίδη, η οποία αναμένεται να γίνει την Τετάρτη (5/12), χωρίς όμως να έχει «κλειστεί» επίσημα και να θεωρείται σίγουρη.

Επίσης, ακόμη δεν έχει ξεκαθαριστεί αν ο Ελληνορώσος επιχειρηματίας θα παρευρεθεί ο ίδιος ενώπιον των ανθρώπων του Αρη, ή θα εκπροσωπηθεί από κάποιον άλλον. Κι αυτό γιατί σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες σήμερα Τρίτη (4/12) ο κ. Παναγιωτίδης βρισκόταν στο εξωτερικό.

Ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει το αν επιθυμεί να γίνει ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Αρης, ή απλά θέλει να συμβάλλει με ποσό π.χ. ως χορηγός. Αν ισχύει το πρώτο πρέπει επίσης να διευκρινιστεί αν επιθυμεί να αναλάβει τις τύχες του Αρη αφού η ΠΑΕ πετύχει την είσοδό της στο «άρθρο 99» ή αυτό είναι κάτι που δεν το θέτει ως απαραίτητη προϋπόθεση.


Πάντως σύμφωνα με κάποιες τελευταίες φήμες, ο κ. Παναγιωτίδης δεν είναι μόνο του, αλλά έχει κα άλλους συνεργάτες-επιχειρηματίες, οι οποίοι θέλουν να βοηθήσουν τον Αρη.

Βάσει όλων των παραπάνω οι άνθρωποι των «κίτρινων» κρατάνε «μικρό καλάθι» καθώς όπως είναι γνωστό στο παρελθόν πολλοί ήταν εκείνοι εκδήλωσαν ενδιαφέρον να επενδύσουν στον Αρη, ωστόσο στη συνέχεια ο θησαυρός αποδείχθηκε… άνθρακες!

Όπως και να `χει πάντως, ο κ. Παναγιωτίδης βρέθηκε το Σάββατο που μας πέρασε στο «Κλεάνθης Βικελίδης», παρακολούθησε το παιχνίδι με τον Ατρόμητο και μάλιστα επισκέφθηκε τη μπουτίκ της ομάδας, αγοράζοντας αρκετά είδη του Αρη.

sentragoal.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ