2012-12-04 20:20:08
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ...
Στις ιδιαιτερότητες, αλλά και τον βαθμό δυσκολίας που παρουσιάζουν οι δύο αναμετρήσεις κόντρα στην Λέφσκι Σόφιας αναφέρθηκε ο προπονητης του Ολυμπιακού Δημήτρης Καζάζης, ο οποίος ζήτησε την συμπαράσταση του κόσμου.

Ο Έλληνας τεχνικός, που έχει οδηγήσει τον Θρύλο μόνο σε νίκες σε αυτά τα 12 πρώτα επίσημα ματς που έχουν δώσει οι ερυθρόλευκοι σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, Λιγκ Καπ και Challenge Cup) έδωσε το στίγμα του, ζητώντας την συμπαράσταση των πιστών οπαδών της ομάδας στην πρώτη αναμέτρηση της Τετάρτης, που θα διεξαχθεί στο κλειστό «Μελίνα Μερκούρη»:

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

«Εφτασε η ώρα για το πιο δύσκολο παιχνίδι μας απέναντι στην πιο δυνατή ομάδα που συναντάμε, έως τώρα, στο δρόμο μας. Ολοι γνωρίζουμε το επίπεδο του Βουλγαρικού βόλεϊ και που βρίσκεται παγκοσμίως. Η Λέφσκι Σόφιας διαθέτει πολύ καλούς, εν ενεργεία διεθνείς και έμπειρους βολεϊμπολίστες» δηλώνει ο προπονητής μας Δημήτρης Καζάζης και προσθέτει: «Θα πρέπει η δική μας απόδοση να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα και στις δύο μεταξύ μας αναμετρήσεις. Θα είναι παιχνίδια που θα τεστάρουμε τις δυνάμεις μας, θα μας βοηθήσουν τακτικά και θα μας κάνουν καλύτερους ενόψει της δύσκολης συνέχειας σε Ελλάδα και Ευρώπη.


Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Σίγουρα αποτελεί ντεσαβαντάζ ότι ο επαναληπτικός θα διεξαχθεί στη Σόφια, καθώς θα πρέπει να νικήσουμε και μέσα στην έδρα της Λέφσκι. Ανεξαρτήτως από αυτό εμείς έχουμε προετοιμαστεί καλά και περιμένουμε και τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Ο κόσμος δεν πρέπει να επαναπαυτεί από τις συνεχείς νίκες μας. Η ομάδα τους χρειάζεται και σε κάθε παιχνίδι έχει ανάγκη την ενέργεια και το πάθος που της μεταδίδουν».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ