2012-12-04 22:59:09
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΜΑΓΝΗΤΙΚΗ Ο ΚΟΛΟΜΒΟΣ
Την Τετάρτη θα μάθει ο Χριστόδουλος Κολόμβος την ακριβή διάγνωση σχετικά με τον τραυματισμό του στον αριστερό ώμο.

Ο Πατρινός φουνταριστός ένιωσε ενοχλήσεις μετά το παιχνίδι με τη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ, στο Αργοστόλι έπαιξε για μισό οκτάλεπτο συνολικά και τη Δευτέρα έκανε εξετάσεις στο Ιατρικό Κέντρο, από τον ορθοπεδικό Νίκο Πισκοπάκη.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι το πιθανότερο είναι να έχει πάθει ελαφριά ρήξη επιχειλίου χόνδρου, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να βρίσκεται σε καλή κατάσταση και να παίξει, αν αποφασίσει ο Θοδωρής Βλάχος να το επιχειρήσει, κόντρα στη Γιουγκ Ντουμπρόβνικ την Τετάρτη, 19 Δεκεμβρίου, στο παιχνίδι του «Πέτρος Καπαγέρωφ» για την 6η αγωνιστική του Champions League.

Ο Κολόμβος έχει ραντεβού το πρωί της Τετάρτης για να κάνει μαγνητική τομογραφία η οποία θα δείξει ακριβώς τι έχει και τι χρειάζεται να κάνει ώστε να το εξουδετερώσει πλήρως.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Το βέβαιο είναι ότι θα απέχει από τις προπονήσεις μέχρι το τέλος αυτής της εβδομάδας, αφού στόχος είναι να ξεκουράσει όσο γίνεται περισσότερο τον ώμο του, να μην τον επιβαρύνει, ώστε να μη διακινδυνεύσει μεγαλύτερη ζημιά. Έτσι θα είναι απών από το ματς της 5ης αγωνιστικής για το πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών απέναντι στον Πανιώνιο, που είναι προγραμματισμένο για την Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου, και ώρα 20:00.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ