2012-12-05 00:11:30
Φωτογραφία για ΕΤΣΙ ΠΗΓΕ ΣΤΟΥΣ ΙΣΧΥΡΟΥΣ ΤΟΥ EUROPA (ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ)
Ο Ολυμπιακός μετά τη νίκη του με 2-1 επί της Άρσεναλ, κατά 99,9% θα είναι στους ισχυρούς της κλήρωσης των «32» του Γιουρόπα Λιγκ που θα γίνει στις 20 Δεκεμβρίου στη Νιόν και τα παιχνίδια να διεξάγονται στις 14 και 21/2/2013, με τη ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης".

Οι ερυθρόλευκοι έφτασαν τους 9 βαθμούς (όσους και πέρυσι), αλλά θα πρέπει να περιμένουν τα σημερινά αποτελέσματα της τελευταίας αγωνιστικής της φάσης των ομίλων για να είναι απόλυτα σίγουροι.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Από το μόνο που κινδυνευει ο Ολυμπιακός είναι να νικήσουν Τσέλσι, Μπενφίκα και Σέλτικ, Κλουζ και Γαλατά, φτάνοντας στους 10 πόντους και παράλληλα να κάνει διπλό η ΜΠΑΤΕ στο Μόναχο, αλλά με τρία γκολ διαφορά (που είναι και το πιο απίθανο), να πιάσει στους 9 πόντους τους ερυθρόλευκους και να τους αφήσει στους αδύνατους στην καλύτερη επίθεση, αφού θα έχει 11 έναντι 9 του Ολυμπιακού.


Σενάριο μάλλον φανταστικό, αλλά είναι το μόνο που μπορεί να δημιουγήσει πρόβλημα. Οι αντίπαλοι του Ολυμπιακού, αν οριστικά είναι στους ισχυρούς, θα είναι οι 4 χειρότεροι τρίτοι (μπορεί να προκύψει και επταπλή ισοβαθμία στους 7 πόντους) και οι 12 δεύτεροι των ομίλων του Europa League.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Η τωρινή βαθμολογία των τρίτων (με κεφαλαία οι ομάδες που έχουν ολοκληρώσει τους αγώνες τους)

1) ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 9

2) Τσέλσι 7 (+1)

3) Κλουζ 7 (+1)

4) Μπενφίκα 7 (-)

5) ΖΕΝΙΤ 7 (-3)

6) ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ 7 (-3)

7) Μπάτε Μπορίσοφ 6

8) Αγιαξ 4, 8)
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ