2012-12-05 00:48:03
Φωτογραφία για Σ. ΘΕΟΔΩΡΙΔΗΣ : ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
Ικανοποιημένος για τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Άρσεναλ και αισιόδοξος για την έκβαση του ντέρμπι εμφανίστηκε στις δηλώσεις του ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ, Σάββας Θεοδωρίδης, ζητώντας να παιχτεί ποδόσφαιρο και να μην υπάρχουν ακρότητες στο ΟΑΚΑ την Κυριακή (09/12) και τονίζοντας ότι κάποιοι που δεν γνωρίζουν την ιστορία των «αιωνίων» δυναμιτίζουν το κλίμα!

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Ο Σάββας Θεοδωρίδης υποστήριξε πως ο Ολυμπιακός με τις επενδύσεις του έχει καταφέρει να χτίσει μια μεγάλη ομάδα, δηλώνοντας παράλληλα ότι η παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στο «Γ. Καραϊσκάκης» έδειξε την ενότητα που υπάρχει στις τάξεις του συλλόγου πριν το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο οποίο ο αντιπρόεδρος της ερυθρόλευκης ΠΑΕ τόνισε ότι η ομάδα του θα πάει για να παίξει ποδόσφαιρο και μόνο, ευχόμενος να μην επαναληφθούν τα περσινά επεισόδια.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη και πρέπει μερικοί να σοβαρευτούν και να αφήσουν αυτά που λένε για παράγκες. Να δουν πως παίζεται το πραγματικό ποδόσφαιρο, όπως έκανε σήμερα ο Ολυμπιακός. Εμείς παίρνουμε παίκτες και κάνουμε επενδύσεις, έχοντας κάνει μεγάλη ομάδα», είπε αρχικά ο κ. Θεοδωρίδης.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στην παρουσία του Σωκράτη Κόκκαλη στο γήπεδο, λέγοντας: «Είναι μεγάλη χαρά και δική μου και του προέδρου που σήμερα ήταν στο γήπεδο και ο κ. Κόκκαλης, δείχνουμε με αυτόν τον τρόπο ότι είμαστε δεμένοι και θα πάμε στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό που ελπίζουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι».

Ενώ για το ντέρμπι της Κυριακής ανέφερε: «Να γίνει ένας αγώνας ποδοσφαίρου και τίποτα άλλο κι ας θυμηθούν τα περσινά όργια, ελπίζουμε να παίξουμε μπάλα και όχι πόλεμο γιατί αυτές οι δυο ομάδες έχουνε μεγάλη ιστορία που δυστυχώς μερικοί δεν την ξέρουν και είναι επικεφαλείς των ομάδων. Εμείς θέλουμε να παίξουμε ποδόσφαιρο και τίποτα άλλο».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ