2012-12-05 02:28:06
Φωτογραφία για ΤΖΙΜΠΟΥΡ : ΒΕΛΤΙΩΝΟΜΑΙ ΠΑΙΖΟΝΤΑΣ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ!
Την άποψή του ότι μπορεί να συνυπάρξει με τον Κώστα Μήτρογλου στην επιθετική γραμμή του Ολυμπιακού εξέφρασε ο Ραφίκ Τζεμπούρ, ο οποίος εντόπισε πολλά κοινά στοιχεία της φετινής με την περσινή πορεία των ερυθρόλευκων στο Champions League.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

«Δεν είχαμε καλή αρχή με τη Σάλκε, όπως πέρσι με Μαρσέιγ, όμως μετά βρήκαμε τον εαυτό μας, ανεβήκαμε και δείξαμε χαρακτήρα, αλλά τότε ήταν αργά», τόνισε αρχικά ο επιθετικός των ερυθρόλευκωνν και πρόσθεσε όσον αφορά στο Europa:

«Το σημαντικό θα είναι να κοιτάμε το δικό μας παιχνίδι και όχι τι κάνουν οι άλλοι, αν σκεφτόμαστε τον εαυτό μας και τι κάνουμε εμείς πιστεύω θα πάμε καλά. Δείξαμε πως μπορούμε να είμαστε ανταγωνιστικοί ακόμα και σε τέτοιο επίπεδο. Θα πρέπει να πηγαίνουμε βήμα, βήμα. Θα ήθελα φυσικά να πάμε στον τελικό του Europa League, αλλά δεν είναι έτσι το ποδόσφαιρο…»

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Για τον αν μπορεί να παίξει με τον Μήτρογλου: «Φυσικά μπορούμε να συνυπάρξουμε, είναι πολύ έξυπνος παίκτης μου ανοίγει χώρους και βελτιώνομαι παίζοντας πλάι του. Μου αρέσει και ελπίζω πως θα έχουμε την ευκαιρία στο μέλλον να παίξουμε μαζί αρκετές φορές».

Για τους οπαδούς του Ολυμπιακού, τέλος, ο Τζεμπούρ υπογράμμισε: «Οι φίλοι είναι δίπλα μας και τους ευχαριστώ. Όπως μας δίνουν εκείνοι πρέπει να τους δίνουμε και εμείς και γι αυτό τους αφιερώνουμε αυτή τη νίκη».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ