2012-12-05 13:42:03
Φωτογραφία για ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ Ο ΓΚΕΤΣΕΒΙΤΣΙΟΥΣ *VIDEO HIGHLIGHTS*
Ο Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους είχε τονίσει σε δηλώσεις του πως περιμένει μια ευκαιρία... Η ευκαιρία ήρθε αρχικά στο Κάουνας και στη συνέχεια με τον Άρη και ο Λιθουανός την... άρπαξε από τα μαλλιά.

Από την αρχή της χρονιάς ο προπονητής των πρωταθλητών Ελλάδας και Ευρώπης, Γιώργος Μπαρτζώκας, έδειχνε πως δεν είχε και... τόσο εμπιστοσύνη στον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους. Στην Α1 ο Λιθουανός γκαρντ έβρισκε κάποια λεπτά συμμετοχής, στην Ευρωλίγκα, όμως, ήταν φανερό ότι ο «Γκέτσε» ήταν πιο πίσω από τους υπόλοιπους στο ροτέισον του Έλληνα τεχνικού.

Για ζέστη πολλών Watt από 21€ με άμεση παράδοση

Όλα αυτά μέχρι τον αγώνα της προηγούμενης αγωνιστικής στο Κάουνας, όπου ο Γιώργος Μπαρτζώκας έριξε στο παρκέ τον Γκετσεβίτσιους και ο Λιθουανός βοήθησε και με το παραπάνω τους ερυθρόλευκους να φτάσουν σε ένα σπουδαίο «διπλό». Συγκεκριμένα, έμεινε στο ματς για 12 αγωνιστικά λεπτά και δεν ήταν αρνητικός σε κανένα σημείο, πετυχαίνοντας και 6 πόντους με 2 σημαντικά τρίποντα.


Ο Γκετσεβίτσιους όμως δεν έμεινε εκεί και στο παιχνίδι με τον Άρη πραγματοποίησε ακόμα μια θετική εμφάνιση. Στα 20 αγωνιστικά λεπτά που έπαιξε είχε 14 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2 ασίστ και 2 κλεψίματα και έδειξε ότι μπορεί να αποτελέσει ένα εξαιρετικά χρήσιμο «εργαλείο» για τον τεχνικό των πρωταθλητών. Αρκεί, φυσικά, να συνεχίσει με την ίδια απόδοση κάθε φορά που βρίσκεται στο παρκέ.

Έχει κρύο; Καιρός για...καλοριφέρ με χαμηλή κατανάλωση!

Δείτε τα highlights του Γκετσεβίτσιους στον αγώνα με τον Άρη στο βίντεο του "redbasketzone.blogspot.gr":
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ