2012-12-05 14:11:03
Φωτογραφία για Απάντηση αναγνώστη σε άρθρο του κου Θ. Νικολαΐδη για τους πολύτεκνους
Αφορά Για τους πολύτεκνους

Κρίμα κ. Νικολαΐδη, το μόνο που δεν μας είπατε... ότι οι πολύτεκνοι τα έφαγαν Εκτός της κ. Μενεγάκη (η οποία δεν είναι πολύτεκνη), έχετε άλλο όνομα;… Γιατί εμείς οι πολύτεκνοι δεν γνωρίζουμε τέτοιους δυστυχώς, στα αρχεία της ΑΣΠΕ!

Εμείς οι πολύτεκνοι θεωρούμε ότι η Δημογραφική Κρίση που βιώνει το Έθνος μας είναι εξ΄ ίσου σοβαρή, αν όχι σοβαρότερη από την Οικονομική, αφού πραγματικά «καίει τις ρίζες του Ελληνισμού». Η συρρίκνωση του ενεργού πληθυσμού είναι η βασική αιτία των προβλημάτων της οικονομίας μας και των ασφαλιστικών μας ταμείων. Καταλάβετε ότι το δημογραφικό, είναι ένας από τους βασικούς λόγους που φρενάρει το ρυθμό ανάπτυξης της οικονομίας μας, καθώς ένας γερασμένος πληθυσμός δεν έχει τη δυναμική που έχει ένας νεότερος σε ηλικία.

Τα επιδόματα των πολυτέκνων, προέρχονται κυρίως από τους ίδιους τους πολύτεκνους. Δεν είναι προνοιακά επιδόματα, να προέρχονται από τον κρατικό κορβανά… είναι μία έμμεση μερική επιστροφή ΦΠΑ λόγω των πολλαπλών αγορών, που πραγματοποιούν οι πολυμελείς οικογένειές τους.


Το θέμα είναι όμως κ. Νικολαΐδη, θέλουμε σήμερα στην Ελλάδα να γεννιούνται Ελληνόπουλα και να έχουμε Πολύτεκνες Οικογένειες ή το Δημογραφικό μας πρόβλημα, θα το λύσουμε με τους λαθρομετανάστες;;; Και σε αυτό το σοβαρό θέμα, δυστυχώς ουδεμία φωνή ακούστηκε και ουδεμία απάντηση παίρνουμε από τους πολιτικούς μας Άμα θέλει ρε παιδί μου το Κράτος… κάνει θαύματα. Ακόμη ψάχνει να δει πως θα καταργήσει τα επιδόματα των τυφλών-μαϊμού, αλλά με τους πολύτεκνους μία κι έξω τους τέλειωσε!

Μην ξεχάσετε να δώσετε συγχαρητήρια στον κ. Στουρνάρα, Βρούτση κλπ παρέα Τσακλόγλου….

Χ. Μανώλης

(Πατέρας 7 παιδιών - δηλ για εσάς “έχων και κατέχων…”, αλλά 4 άνεργα που μεταναστεύουν και δυστυχώς όμως, εκτός λίστας Λαγκάρτ!
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ