2012-12-12 11:30:05
Φωτογραφία για «Τόρο» όπως... Αβραάμ
Το ποσό των 750.000 ευρώ φέρεται να προσφέρει ο Ολυμπιακός στον Βασίλη Τοροσίδη για να ανανεώσει το συμβόλαιό του, με την προθεσμία που του έχει δώσει να είναι ως το πρώτο 10ημερο του Γενάρη.

Σε σίριαλ πολλών επεισοδίων έχει εξελιχθεί το θέμα της ανανέωσης της συνεργασίας του διεθνούς μπακ με τους πρωταθλητές. Οι Πειραιώτες έχουν ήδη καταθέσει την πρόταση τους στον αρχηγό της ομάδας του λιμανιού και αναμένουν εδώ και μέρες την απάντησή του.

Όσο για τα χρήματα που δίνει στον «Τόρο» ο Ολυμπιακός, είναι τα ίδια με αυτά που παίρνει ο έτερος αρχηγός, Αβράαμ Παπαδόπουλος σύμφωνα με τη «Live Sport». Συγκεκριμένα οι «ερυθρόλευκοι» δίνουν στον παίκτη 750.000 ευρώ το χρόνο για να βάλει την υπογραφή του αλλά παράλληλα έχουν θέσει ως διορία για να απαντήσει το πρώτο 10ημερο του Ιανουαρίου.

Άλλωστε όπως αναφέρει ο «Γαύρος» υπήρξε επικοινωνία μεταξύ του Τοροσίδη και του Βαγγέλη Μαρινάκη, όπου έγινε σεβαστή η επιθυμία του παίκτη να βρει ομάδα στο εξωτερικό, ωστόσο αυτό θα πρέπει να έχει γίνει μέχρι τη συγκεκριμένη ημερομηνία.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ