2012-12-12 23:44:04
Φωτογραφία για ΚΚΕ: Μεγάλη πρόκληση οι αυξήσεις στη ΔΕΗ – Καλεί για απειθαρχία στα χαράτσια
Για μεγάλη πρόκληση κάνει λόγο το ΚΚΕ σε ανακοίνωσή του σχετικά με τις αυξήσεις που προωθούνται στα τιμολόγια της ΔΕΗ. Το ΚΚΕ αναφέρει ότι... «οι νέες αυξήσεις στο ηλεκτρικό ρεύμα καταρρίπτουν όλα τα επιχειρήματα των κομμάτων που υπερασπίζονται τις ιδιωτικοποιήσεις, με τον ισχυρισμό της ελάφρυνσης του λαού από οικονομικά βάρη».

«Επιβεβαιώνεται ότι οι ιδιωτικοποιήσεις αποτελούν μοχλούς αύξησης της κερδοφορίας των επιχειρηματικών ομίλων και στρώνουν το έδαφος για νέα μεγαλύτερη επίθεση στο εισόδημα και στα δικαιώματα των εργαζομένων», καταλήγει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Το ΚΚΕ αναφερόμενο επίσης στο χαράτσι για τα ακίνητα, σημειώνει ότι ο λαός δεν πρέπει να αρκεστεί να εκφράζει την αγανάκτησή του «αλλά πρέπει να αντιδράσει οργανωμένα και αποφασιστικά με πάλη για τη ματαίωσή τους». Τονίζει ακόμη ότι «η μαζική οργανωμένη απειθαρχία και στα χαράτσια αποτελεί ισχυρό μέσο πίεσης και πρέπει να συνδυάζεται με τον οργανωμένο αγώνα να πάρει ο λαός στα χέρια του τα μέσα παραγωγής και τις παραγωγικές δυνατότητες που έχει η χώρα, και στον τομέα της ενέργειας. Η κοινωνικοποίηση των μονοπωλίων σε συνδυασμό με την αποδέσμευση από την ΕΕ είναι η μοναδική απάντηση στο σημερινό δρόμο της καπιταλιστικής κερδοφορίας», καταλήγει.
eklogika.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ