2012-03-25 12:09:17
Φωτογραφία για Σε επιφυλακή οι αστυνομικές δυνάμεις για την σημερινή παρέλαση
Με δρακόντεια μέτρα ασφαλείας, θα διεξαχθεί σήμερα η παρέλαση της μαθητιώσας νεολαίας στο κέντρο του Πύργου, προς αποφυγή ακραίων επεισοδίων που μπορεί να γίνουν από διαμαρτυρόμενους πολίτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφ. «ΠΑΤΡΙΣ» ήδη η Αστυνομία προετοιμάζει σειρά μέτρων προκειμένου οι θέσεις των επισήμων της παρέλασης ? που φέτος δεν θα είναι σε εξέδρα να μείνουν ανέπαφες σε περιπτώσεις επεισοδίων. Έτσι, οι πληροφορίες λένε, πως εκτός από την τοποθέτηση για πρώτη χρονιά φέτος κάγκελων (!) σε διάφορα σημεία της οδού που θα περνά η μαθητιώσα νεολαία αλλά και μπροστά από τις θέσεις των επισήμων, έχει προγραμματιστεί και η κάλυψη του χώρου από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Επίσης οι ίδιες πληροφορίες λένε πως ο συγκεκριμένος χώρος των επισήμων σε όλες τις πλευρές του, δηλαδή απέναντι, πίσω, δεξιά και αριστερά (σε σχήμα σταυρού) θα παραμείνει κενός από κόσμο. Ωστόσο το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας, έχει ξεκαθαρίσει προς όλες τις Διευθύνσεις πως καμία παρέλαση δεν πρόκειται να διαλυθεί ή να ματαιωθεί ό,τι κι αν επιχειρήσουν ομάδες διαμαρτυρόμενων πολιτών ενώ έχει συσταθεί σε όλες τις δυνάμεις να επιδείξουν πυγμή αν και εφόσον χρειαστεί κατά τη διάρκεια της παρέλασης
. Όπως αναφέρουν αστυνομικές πηγές οι εντολές που έχουν πάρει οι τοπικές αρχές από την ηγεσία της Ελληνικής Αστυνομίας, είναι συγκεκριμένες και προς την κατεύθυνση της προστασίας και της διατήρησης της τάξης σε επιφυλακή θα βρίσκεται όλη η διαθέσιμη δύναμη της αστυνομίας. Το παραπάνω σημαίνει πως κανείς αστυνομικός σήμερα δεν θα λείπει από τη θέση του είτε χρειαστεί είτε όχι να επέμβει.
patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ