2012-12-13 17:43:24
Φωτογραφία για Aν ήμουν κακός χαρακτήρας δε θα με έπαιρνε ο Βρύζας!
Ο Κώστας Κατσουράνης ταξιδεύει αύριο στην Θεσσαλονίκη για να υπογράψει και  να παρουσιαστεί και επίσημα από την ΠΑΕ. Ο ίδιος αποκάλυψε  σε δηλώσεις του στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ πώς δεν χρειάστηκε να σκεφτεί πολύ για να πει το "ναι" στον Δικέφαλο: «Ήταν μια από τις αποφάσεις της ζωής μου που δεν τη σκέφτηκα πολύ. Ο ΠΑΟΚ είναι μεγάλη ομάδα, έχουν μπει καινούριοι άνθρωποι που έχουν νέες ιδέες και εγώ θα πάω να δώσω οτι μπορώ σαν επαγγελματίας 100% και να βοηθήσω το ήδη υπάρχον υλικό που είναι αξιόλογο να πετύχει τους στόχους του και να κάνουμε κάτι καλό».

Για το αν σκέφτηκε να πάει στην ΑΕΚ: «Σίγουρα, μου πέρασε από το μυαλό, θα ήθελα πολύ να γίνει να ξαναπαίξω στην ΑΕΚ, αν υπήρχαν οι συνθήκες, αλλά δεν υπήρχαν αυτές, οπότε δεν μπορούμε να μιλάμε για φανταστικά πράγματα».

Για την αποχώρηση του από τον Παναθηναϊκό και τα όσα ακούστηκαν για τον χαρακτήρα του: «Αυτό το λένε κάποιοι... Θεωρώ οτι αν ήταν έτσι όπως τα παρουσιάζουν, δεν θα με επέλεγαν ο κύριος Γεωργιάδης και ο κύριος Βρύζας. Προτάσεις υπήρχαν, μπορούσα να πάω στο εξωτερικό, εκεί έλεγα πως πάει το πράμα, αλλά εμφανίστηκε η πρόταση του ΠΑΟΚ».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνελήφθη ο Λ. Λαυρεντιάδης
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνελήφθη ο Λ. Λαυρεντιάδης
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ