2012-03-25 12:47:53
Φωτογραφία για Παρέλαση χωρίς την παρουσία πολιτών...
Χωρίς την παρουσία πολιτών, αλλά με έντονη αστυνομική παρουσία κοντά στην εξέδρα των επισήμων έγινε η στρατιωτική παρέλαση για την επέτειο της 25ης Μαρτίου ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κ. Παπούλια, του πρωθυπουργού Λ. Παπαδήμου, σύσσωμου του υπουργικού συμβουλίου και της στρατιωτικής ηγεσίας. Είχε  προηγηθεί η δοξολογία στον ιερό ναό του Αγίου Διονυσίου του Αρεοπαγίτου παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας και πρωθυπουργού. Λίγο πριν από την παρέλαση έγινε η καθιερωμένη κατάθεση στεφάνων στο μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη και η ανάκρουση του εθνικού ύμνου.

Την ώρα της έναρξης της παρέλασης ομάδας περίπου 20 ατόμων, στο κάτω μέρος της πλατείας Συντάγματος, φώναξε «κλέφτες» και «προδότες». Η ομάδα απομονώθηκε αμέσως από τις αστυνομικές δυνάμεις.

Η λεωφόρος Αμαλίας ήταν αποκλεισμένη από το ύψος του Ζαππείου μέχρι τη Βασιλέως Γεωργίου, ενώ η παρουσία αστυνομικών ήταν πολύ έντονη σε όλο το μήκος των οδών Αμαλίας και Πανεπιστημίου. Το ελικόπτερο της αστυνομίας περιπολεί από αέρος, ενώ πλήθος κόσμου έμεινε συγκεντρωμένο, κατά μήκος της οδού Πανεπιστημίου από το ύψος της Βουκουρεστίου και κάτω. Τουλάχιστον 25 οι προσαγωγές που έγιναν μέχρι τις 12.30 το μεσημέρι.

Τα διεθνή πρακτορεία έδιναν  απευθείας την εικόνα από την άδεια από πολίτες πλατεία. Press-GR
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ