2012-03-25 13:00:08
Φωτογραφία για Επαφή του Ολυμπιακού με Άμπραχαμ
Διερευνητική επαφή με τον 25χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό της Βασιλείας, Νταβίντ Άμπραχαμ είχε ο Ολυμπιακός μέσω του Ντάρκο Κοβάσεβιτς.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του «Πρωταθλητή», ο Νταβίντ Άμπραχαμ της Βασιλείας είναι ο πρώτος στόχος των πρωταθλητών και σύντομα νταμπλούχων, με τις πληροφορίες να αναφέρουν πως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς έχει έρθει σε διερευνητική επαφή με την πλευρά του παίκτη ούτως ώστε να μάθει τις προθέσεις του και το κατά πόσο τον ενδιαφέρει η προοπτική του Ολυμπιακού.

Ο Σέρβος έμαθε πως ο παίκτης βρίσκεται κοντά σε μεταγραφή στην Χετάφε και πως οι ερυθρόλευκοι θα πρέπει να βιαστούν αν θέλουν να μπουν στη διεκδίκηση της υπογραφής του. Το θετικό είναι ότι, από αυτά που συζητήθηκαν, προκύπτει πως ο Αργεντινός που διαπρέπει με τη φανέλα των πρωταθλητών Ελβετίας προτιμά να πάρει μεταγραφή για έναν σύλλογο όπως ο Ολυμπιακός, ο οποίος διεκδικεί τίτλους και έχει σταθερή και σοβαρή παρουσία στο Τσάμπιονς Λιγκ παρά να πάει σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα αλλά σε ομάδα που μάχεται για την αποφυγή του υποβιβασμού. GreekzNews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ