2012-12-14 13:30:06
Φωτογραφία για «Για μεγάλα πράγματα στον ΠΑΟΚ»
Ο Κώστας Κατσουράνης θα φοράει το νούμερο 28  στον ΠΑΟΚ και είναι έτοιμος για μεγάλα πράγματα με τον «δικέφαλο» στο στήθος με πρωταρχικό στόχο την είσοδο στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ.

Τον Κώστα Κατσουράνη παρουσίασε στην αίθουσα Τύπου της Τούμπας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, αναφέροντας αρχικά: «Οσον αφορά τα τεχνικά χαρακτηριστικά του τα ξέρετε όλοι, όσον αφορά την προσωπικότητα του θα μας βοήθήσει και είμαι πολύ χαρούμενος που θα είναι ένα κομμάτι της ομάδας που θέλουμε να χτίσουμε».

Ο Κώστας Κατσουράνης στην αρχική του τοποθέτηση δήλωσε: Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι εδώ και κοντά σε ανθρώπους που γνωρίζω καλά. Δε θέλω να υποσχεθώ πολλά πράγματα. Μέσα στο γήπεδο θα δώσω το 100% όπως έκανα πάντα στην καριέρα μου. Ο ΠΑΟΚ είναι μια μεγάλη ομάδα, υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν στην ομάδα και μου είπαν για ένα πλάνο με καλές ιδέες. Στόχος είναι να φτάσουμε τον ΠΑΟΚ ψηλά.


Τον ρόλο του στην ομάδα πώς τον αντιλαμβάνεσαι;

Αυτό δεν μπορείς να το περιγράψεις με λόγια. Θα προσπαθήσω με την εμπειρία μου να βοηθήσω τα νέα παιδιά. Έχει πολλά ταλαντούχα παιδιά ο ΠΑΟΚ και θα προσπαθήσω να τους βοηθήσω στον τομέα που εγώ μπορώ και να απολαύσουν το ποδόσφαιρο όπως το απολαμβάνω εγώ.

Για το ότι ο κόσμος ονειρεύεται μια συμμετοχή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ: Νομίζω ότι πρέπει να πάμε βήμα-βήμα. Για μένα το πρωτάθλημα δεν έχει τελειώσει. Αλλά ακόμη και αν αναγκαστούμε να παίξουμε στα πλέι οφ και πάρουμε την 1η θέση, στους προκριματικούς έχει τη δυνατότητα η ομάδα να διεκδικήσει την πρόκριση στους ομίλους.

Για το αν σκέφτηκε πολύ να έρθει στον ΠΑΟΚ: Για μένα ήταν το πιο σπουδαίο ότι στον ΠΑΟΚ με ήθελαν πολύ και αυτό με έκανε να έρθω στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι δυνατός στην έδρα του και δεν χρειάζεται να το πω εγώ. Νομίζω ότι αν είμαστε καλά οργανωμένοι, έχοντας αυτοπεποίθηση, μπορεί να πετύχει πράγματα που ίσως δεν έχει ξαναπετύχει στην πορεία του.

Για το ότι στον ΠΑΟΚ υπάρχουν ποδοσφαιράνθρωποι: Αισθάνομαι ασφάλεια και υπάρχουν άνθρωποι που έχουν παίξει ποδόσφαιρο και έχουμε ζήσει πράγματα μαζί. Όσο για αυτά που ακούστηκαν για μένα, ξέρετε ότι δεν ήρθα από το εξωτερικό, δεν είμαι άγνωστος. Τόσα χρόνια παίζω στην Ελλάδα, μπορείτε να μάθετε για τον χαρακτήρα μου. Απλά ζούμε σε μια κοινωνία που στην Ελλάδα είναι άγνωστη, εγώ ήμουν ο εύκολος στόχος στον Παναθηναϊκό αλλά κύριος πήγα και κύριος έφυγα www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ