2012-12-14 13:48:10
Φωτογραφία για Ούγκο Βαρέλα,ο αρχισκάουτερ του Παναθηναϊκού
Ο Ούγκο Βαρέλα είναι τελικά ο άνθρωπος που κρύβεται πίσω από τις μεταγραφές του Παναθηναϊκού και για τον οποίο είχε κάνει αναφορά ο Γιάννης Αλαφούζος.

Στα μέσα Νοεμβρίου ο Γιάννης Αλαφούζος είχε αποκαλύψει τη συμφωνία του Παναθηναϊκού με γνωστό σκάουτ, ο οποίος θα βοηθήσει τους πράσινους έτσι ώστε να κλείσουν deal δίχως μεγάλο κόστος.

Το όνομα του σκάουτερ, λοιπόν, διέρρευσε στον Τύπο και πλέον έχουμε να κάνουμε με τον Πορτογάλο πρώην ποδοσφαιριστή και μάνατζερ Ούγκο Βαρέλα.

Ψάχνοντας στο ίντερνετ πληροφορίες για τον Βαρέλα, βρήκαμε την ιστοσελίδα της εταιρείας του και μαζί ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη ζωή και την καριέρα του. Σε αυτή εμπλέκεται η ΑΕΚ, η Μπαρτσελόνα, ο... Νορβίν Βόουτερ και ο Ζεσουάλδο Φερέιρα!

Πως κολλάνε όλα αυτά μαζί; Ας δούμε σύντομα το βιογραφικό του Πορτογάλου σκάουτ των πράσινων, που έκλεισε το deal με τον Ιάπωνα άσο Γιοχέι Καζιγιάμα.


Από μικρός στα... βάσανα

Ο Ούγκο Βαρέλα αγωνίστηκε σε τρεις ομάδες της Πορτογαλίας, με κορυφαία όλων την Σπόρτινγκ, όμως σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 22 ετών και δημιούργησε τη δική εταιρεία εκπροσώπησης ποδοσφαιριστών. Παράλληλα με το μανατζεριλίκι, όμως, έκλεινε κι άλλες δουλειές όπως φιλικά προετοιμασίας.

Στο site του μεταξύ των ομάδων που συνεργάστηκε είναι η Μπαρτσελόνα και η ΑΕΚ, ενώ έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 20 χώρες για να κλείσει δουλειές.

Ενδιαφέρον έχουν και οι φωτογραφίες που έχει δημοσιεύσει στην ιστοσελίδα του, με πρώτη και καλύτερη να είναι αυτή που ποζάρει μαζί με τον Ζεσουάλδο Φερέιρα, ενώ ακολουθεί μία ακόμα με τον πρώην άσο των πράσινων, Βόουτερ, και τον Κίκι Μουσάμπα (ακούστηκε κάποτε για την ΑΕΚ)!

Τέλος να πούμε πως ο Βαρέλα βοήθησε τους πράσινους το καλοκαίρι, έτσι ώστε να κλείσουν κάποιους παίκτες με χαμηλό κόστος.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άντε και στα…δικά μας(!;)
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άντε και στα…δικά μας(!;)
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ