2012-12-14 14:30:06
Φωτογραφία για Δεν τα κατάφερε ο «Τόρο»
Ο Βασίλης Τοροσίδης όπως αναμενόταν δεν κατάφερε να ξεπεράσει το πρόβλημα που αντιμετώπιζε στο γόνατο και ο Λεονάρντο Ζαρντίμ τον άφησε εκτός αποστολής για το ματς με τον Πανιώνιο.

Η έκπληξη τελικά δεν έγινε και ο 27χρονος μπακ του Ολυμπιακού δεν κατάφερε να ξεπεράσει τις μικροενοχλήσεις στο γόνατό του και έμεινε εκτός από το ματς της 15ης αγωνιστικής με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη. Ο «Τόρο» αρκέστηκε το πρωί της Παρασκευής σε αερόβιο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και το γήπεδο.

Ατομικά στο γήπεδο προπονήθηκαν και ο Δημήτρης Σιόβας με τον Ανδρέα Τάτο λόγω των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν σε δικέφαλο μηριαίο και προσαγωγό αντίστοιχα. Θεραπεία έκανε ο Μάρκο Πάντελιτς, λόγω του προβλήματος στο γαστροκνήμιο. Τέλος ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνεχίζει το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Στο μεταξύ οι υπόλοιποι «ερυθρόλευκοι» έκαναν την τελευταία τους προπόνηση πριν από την αναμέτρηση της Νέας Σμύρνης, με αντίπαλο τον Πανιώνιο.

Την αποστολή για τον εν λόγω αγώνα απαρτίζουν οι Κάρολ, Μέγιερι, Ζαραδούκας, Χολέβας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοδέστο, Μανιάτης, Φετφατζίδης, Φέισα, Αμπντούν, Μήτρογλου, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας, Ντιακιτέ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές θα γυμναστούν το πρωί του Σαββάτου στις 10:30, στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Ρέντη.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ