2012-03-25 14:03:54
Φωτογραφία για Πύργος: Παρέλαση χωρίς παρατράγουδα με... κάγκελα παντού!
Ομαλά και χωρίς... παρατράγουδα σαν αυτά που είχαν σημειωθεί την 28η Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκε η παρέλαση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου στον Πύργο.

Βέβαια για να μην σημειωθούν τα "παρατράγουδα" χρειάστηκε να μπουν κάγκελα σε απόσταση αρκετών μέτρων πριν και μετά την εξέδρα των επισήμων που είχε στηθεί και φέτος δίπλα από το Ταχυδρομείο στην οδό Μανωλοπούλου όπου και διεξάγεται η παρέλαση αλλά και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις!

Έτσι οι επίσημοι παρακολούθησαν την παρέλαση χωρίς εξέδρα και απομονωμένοι αφού ήταν περιτριγυρισμένοι από κάγκελα και αστυνομικούς Ακροβολισμένοι αστυνομικοί υπήρχαν πάρα πολλοί επί της οδού Μανωλοπούλου προκειμένου να ελέγχεται καλύτερα η κάθε "ύποπτη" κίνηση ενώ υπήρχαν και αστυνομικοί με πολιτικά που επιτηρούσαν επίσης τους χώρους.

Επί της οδού Πατρών -στην διασταύρωση με την Τάκη Πετροπούλου- υπήρχε ένα ακόμα ισχυρό αστυνομικό μπλόκ το οποίο και εμπόδισε ομάδα της ΕΛΜΕ Ηλείας που προσπάθησε να κατευθυνθεί με πορεία προς το χώρο που γινόταν η παρέλαση πριν αυτή ξεκινήσει.

Η πορεία πάντως έγινε μετά τη λήξη της παρέλασης με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν -μεταξύ άλλων- το σύνθημα "Σε κάθε γωνία υπάρχει αστυνομία η Χούντα δεν τελείωσε το `73".
patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συμπλοκές στη Λαμία...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συμπλοκές στη Λαμία...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ