2012-12-15 13:38:08
Φωτογραφία για ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ : ΘΑ ΓΡΑΨΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ
Μπορεί να σκόραρε μόλις ένα γκολ στους αγώνες του NextGen Series, αλλά αυτό το ένα ήταν από τα σημαντικότερα! Ο λόγος για τον επιθετικό των Νέων του Ολυμπιακού, Νίκο Ιωαννίδη. Ο 18χρονος ποδοσφαιριστής των ερυθρόλευκων σκόραρε στο «Γ. Καραϊσκάκης» κόντρα στη Μαρσέιγ και είχε δώσει τον βαθμό της ισοπαλίας στην ομάδα του Πειραιά στο τελικό με τους Γάλλους και έτσι ο Ολυμπιακός έμεινε «ζωντανός» στο παιχνίδι της πρόκρισης και τα κατάφερε να περάσει στους «16» του NextGen Series.

Ο Νίκος Ιωαννίδης σε δηλώσεις του για το ματς με την Αθλέτικ Μπιλμπάο, σχολίασε: «Είμαστε ευτυχισμένοι και δώσαμε την ψυχή μας για να πάρουμε πιστεύω μία ιστορική νίκη και θα προσπαθήσουμε να φτάσουμε τον Ολυμπιακό όσο πιο ψηλά γίνεται στην Ευρώπη. Πιστεύω ότι κανείς δεν το περίμενε ότι θα περάσουμε και μάλιστα σαν πρώτοι γιατί μας είχαν ως αουτσάιντερ, αλλά αποδείξαμε ότι δεν ισχύουν αυτά».

Όσον αφορά για τις εμπειρίες που έχουν αποκομίσει τα παιδιά από το NextGen Series, είπε: «Για εμάς που είμαστε 18 χρονών παιδιά είναι αξέχαστες εμπειρίες. Από εκεί και πέρα αυτά θα μείνουν στον Ολυμπιακό και θα γράψουμε ιστορία ως δεύτερη ομάδα του Ολυμπιακού. Θεωρώ πως αυτή η πρόκριση είναι ένα μήνυμα προς τους προπονητές για τους Έλληνες ποδοσφαιριστές.


Όταν ακούσαμε τους οργανωμένους οπαδούς να τραγουδούν τρελαθήκαμε και εκεί δώσαμε το κάτι παραπάνω και πιστεύω πως όλος ο κόσμος που ήρθε αισθάνθηκε περήφανος για εμάς. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας γιατί μας δίνει ένα παραπάνω κίνητρο για να τα δίνουμε όλα στους αγώνες μας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Άδεια τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Άδεια τα ταμεία του ΠΑΣΟΚ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ