2012-12-15 13:58:02
Φωτογραφία για ΠΑΟΥΕΛ : ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΜΑΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΜΑΤΣ!
Στο Olympiacos BC Store παρευρέθηκε το Σάββατο το πρωί ο Τζος Πάουελ, ο οποίος κλήρωσε πέντε εισιτήρια διαρκείας για τους τυχερούς φίλους του Ολυμπιακού που βρέθηκαν εκεί και τον αποθέωσαν. Περίπου 50 άτομα έδωσαν το «παρών» και από την πρώτη στιγμή έδειξαν τη συμπάθειά τους στον Αμερικανό, που έχει αγωνιστεί, άλλωστε και στο ΝΒΑ.

Ο Πάουελ ήταν ευδιάθετος, δεν χάλασε χατίρι σε κανέναν και φωτογραφιζόταν, υπέγραφε αυτόγραφα, ενώ έκανε πλάκα με τους περισσότερους από τους φίλους της ομάδας.

Παράλληλα, έκανε μερικές δηλώσεις για τον Ολυμπιακό και αφού είπε πως περνά πολύ καλά, πρόσθεσε πως κάθε ημέρα που περνά, μαθαίνει πολλά πράγματα. «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια τέτοια ομάδα όπως είναι ο Ολυμπιακός, ενώ είμαι χαρούμενος και από την πόλη που ζω. Έχω βρεθεί κοντά με τους οπαδούς του συλλόγου και μου αρέσει πάρα πολύ αυτό. Κάθε μέρα που περνά μαθαίνω καινούργια πράγματα. Δεν γνωρίζω πολλά πράγματα για το Top 16, αλλά εγώ συνεχίζω να δουλεύω καθημερινά», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια του Πάουελ, που κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να γεμίσουν το ΣΕΦ στους επόμενους αγώνες.

«Είμαι επίσης χαρούμενος για τους οπαδούς που μας βοηθούν στο ΣΕΦ. Ήταν εκπληκτικοί στο ματς με την Αρμάνι. Περιμένω να μας στηρίξουν και στα επόμενα ματς και στη συνέχεια της Ευρωλίγκας».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ