2012-12-16 13:01:04
Φωτογραφία για Ευχαριστώ την ελληνική πρεσβεία της Βραζιλίας...
Πριν απο λιγο καιρο βρεθηκα στο Ριο Ντε Τζανειρο της Βραζιλιας, και επειδη η πολη και η χωρα την οποια εχω επισκευθει αρκετες φορες ειναι κοντα στη δικη μας κουλτουρα σε συναρτηση με τα προβληματα στη χωρα μας, αποφασισα να παω στην εκει πρεσβεια μας να ρωτησω τι ορους και προυποθεσεις χρειαζεται καποιος Ελληνας για να εργαστει εκει. Μολις μπηκα λοιπον στην πρεσβεια στην παραλια Φλαμενγκο, συναντησα δυο κοπελες, η μια φαινοταν Βραζιλιανα αλλα μιλουσε καλα ελληνικα και η αλλη ελληνιδα και δε μου μιλουσε καθολου.

Τους ειπα τι ακριβως ζηταω και πηραν τηλεφωνο καποιον. Προφανως τον πρεσβη. Μου εδωσαν να μιλησω και μου ειπε οτι δεν μπορει να με βοηθησει κανοντας καποια ενεργεια και οτι μπορουν μονο να βοηθησουν Βραζιλιανους που θελουν να εργασθουν στην Ελλαδα. Έπρεπε οπως μου ειπε να παω στη βραζιλιανικη πρεσβεια στην Ελλαδα.

Το απογευμα ειπα το περιστατικο σε ενα φιλο απο το Βελγιο και το επομενο πρωι πηγαμε μαζι στη βελγικη πρεσβεια  Αφου μας καλοδεχτηκαν με χαμογελο και ευγενεια, οπως ειναι φυσικο για ολους τους αλλους εκτος απο μας. Πηραν τηλεφωνο ολες τις αρμοδιες αρχες και με φαξ ελαβαν και στη συνεχεια μας εδωσαν ολα τα χαρτια που χρειαζομασταν.

Και αναρωτιεμαι επρεπε να παρω εγω αεροπλανο να παω Ελλαδα, να παρω ενα χαρτι και να γυρισω η να ενδιαφερθουν οι κυριοι ή κυριες και να κανουν μια απλη επικοινωνια και να με βοηθησουν; Στην κριση σας.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ