2012-12-17 16:24:43
Φωτογραφία για Πήγε για μαλλί και θα βγει γουλί;
Το δρόμο του Κώστα Κατσουράνη αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού, όπως διαφαίνεται και από τη δήλωση του Γιάννη Αλαφούζου.

Θα έχετε διαβάσει ήδη στο blog του Τάσου Νικολογιάννη στον sportdog, ότι ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού αναμένεται να προχωρήσει σε εκκαθάριση του ρόστερ, μετά τη ντροπιαστική ήττα από τη Βέροια.

Το δρόμο του Κώστα Κατσουράνη, δηλαδή, αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλοι πρωτοκλασάτοι παίκτες της ομάδας, αφού ο Γιάννης Αλαφούζος θεωρεί ότι δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα και δημιουργούν γενικότερα πρόβλημα στο σύλλογο, όπως άφησε να εννοηθεί με τη δήλωσή του.

Ποιος είναι ο πρώτος ...εκλεκτός του Αλαφούζου; Όπως προκύπτει από τις πληροφορίες, στο στόχαστρο είναι οΛάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Ο διεθνής χαφ κινείται (και) φέτος σε χαμηλά επίπεδα και στη Βέροια κατέγραψε μια ακόμα απογοητευτική εμφάνιση.

Μάλιστα, μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός τα "άκουσε" για τα καλά από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού, οι οποίοι τον έχουν αποδοκιμάσει πολλές φορές και σε παιχνίδια στο ΟΑΚΑ.


Μπορεί ο Λάζαρος να είχε 2-3 καλά παιχνίδια μέσα στη σεζόν (μέσα σε αυτή και το ματς με την Ξάνθη που έβαλε τα 2 γκολ και έδειχνε το μαλλί του στην κάμερα), αλλά γενικότερα είναι από τους αρνητικούς παίκτες της ομάδας που δείχνουν να παίζουν για την πάρτη τους και να μην τους νοιάζει το σύνολο. Ξινή αναμένεται να του βγει, δηλαδή, του Λάζαρου η όλη η ιστορία με το μαλλί (και το περίφημο "με αυτό μαλλί σας ...γλεντάω"), αφού όπως όλα δείχνουν είναι στη "μαύρη λίστα" της διοίκησης. Πήγε για μαλλί και βγαίνει κουρεμένος με λίγα λόγια Ωστόσο, δεν είναι μόνο ο Χριστοδουλόπουλος που μπορεί να γίνει ...Κατσουράνης. Πολλοί παίκτες φλερτάρουν με την έξοδο, με μειώσεις αποδοχών ή "σπάσιμο" συμβολαίου. Ποιος μπορεί να είναι ο επόμενος ...τυχερός; Ο Λουκάς Βύντρα είναι μια περίπτωση ποδοσφαιριστή που και δεν προσφέρει τα αναμενόμενα στο γήπεδο, ενώ έχει δημιουργήσει "θέμα" με το γεγονός ότι δεν έχει δεχθεί μείωση στο συμβόλαιό του, ενώ είναι από τους πολύ καλά αμειβόμενους.

Πάντως, τόσο στην περίπτωση του Λάζαρου, όσο και σ΄ αυτή του Βύντρα δεν θα είναι εύκολο ο Παναθηναϊκός να ...απαλλαγεί από την παρουσία τους. Και οι δύο παίκτες ανανέωσαν τελευταία με καλά -για την εποχή- λεφτά και θα χρειαστεί ο Παναθηναϊκός, όπως και στην περίπτωση του Κατσουράνη, να βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για να τους "σπάσει" τα συμβόλαια.

Ο Λάζαρος υπέγραψε πέρυσι τέτοια εποχή νέο τριετές συμβόλαιο με συνολικές αποδοχές 1,35 εκ. ευρώ! Από την άλλη, ο Λουκάς ανανέωσε για τρία χρόνια τον Μάρτιο του 2011 με 600 χιλιάρικα το χρόνο (συν 100 χιλιάρικα μπόνους συμμετοχών)! Πώς, λοιπόν, θα γλιτώσει η ΠΑΕ απ΄ αυτά τα συμβόλαια όταν δεν έχει ούτε μαντήλι να κλάψει; Αυτό είναι ένα καλό ερώτημα που μπορεί να μάθουμε την απάντησή του πολύ σύντομα...

www.sportdog.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ