2012-12-17 19:30:03
Φωτογραφία για Χριστουγεννιάτικες πινελιές σε κάθε δωμάτιο
Μέχρι τώρα συνηθίζαμε να διακοσμούμε για τα Χριστούγεννα μόνο το σαλόνι μας. Σήμερα θα σας δείξουμε απλές χριστουγεννιάτικες προτάσεις διακόσμησης για να μεταφέρετε την εορταστική ατμόσφαιρα σε όλα τα δωμάτια! Είναι άλλωστε τόσο ρομαντικό να βλέπεις παντού χριστουγεννιάτικη διακόσμηση. Φυσικά, μην πιστεύετε πως θα χρειαστεί να δαπανήσετε μία περιουσία για να στολίσετε κάθε δωμάτιο του σπιτιού σας (εκτός κι αν θέλετε να ξοδευτείτε!) … ούτε θα χρειαστείτε πολύ από τον ελεύθερο χρόνο σας.

 

 

Γεμίστε τα βάζα μας με απλή πρασινάδα, ου και γκι. Κρατάνε μέρες και δεν κοστίζουν. Τοποθετήστε τα βάζα στον πάγκο της κουζίνας, στο έπιπλο του μπάνιου, στη κονσόλα της κρεβατοκάμαρας… παντού! Απλά στεφάνια μπορούν να κρεμαστούν στο κρεβάτι σας, στον καθρέφτη, στις εσωτερικές πόρτες, τα παράθυρα, ακόμη και στις καρέκλες σας όπως έχουμε δει παλιότερα και εδώ
. Τυλίξτε κουτιά να μοιάζουν με δώρα και τοποθετήστε τα στα κομοδίνα σας, την κονσόλα σας, στο πάσο της κουζίνας. Δώστε τους χρώμα και στυλ, συνδυάζοντας όμορφα τα χρώματα των χαρτιών περιτυλίγματος που θα χρησιμοποιήσετε, με εντυπωσιακές κορδέλες. Αρκεστείτε στα μονόχρωμα χαρτιά και ακολουθείστε τα χρώματα του χώρου ή δώστε μία πιο εορταστική νότα, προσθέτοντας που και που κι ένα κουτί με χαρτί που έχει χριστουγεννιάτικο θέμα.

 

 

 

Οι γυαλιστερές μπάλες μέσα στα βάζα και τις γυάλες, δείχνουν πανέμορφες. Επιλέξτε μπάλες σε διαφορετικές διαστάσεις και τοποθετήστε τα βάζα σε διάφορα σημεία του σπιτιού. Στο τραπέζι της κουζίνας, δίπλα στη μπανιέρα στο λουτρό, πάνω στο τζάκι, πάνω στο κομοδίνο σας, στο έπιπλο της εισόδου, σε ένα ράφι της βιβλιοθήκης σας. Γιρλάντες γύρω από έπιπλα, όπως μία συρταριέρα, η βιβλιοθήκη σας, το ποδαρικό του κρεβατιού σας, μία βιτρίνα, γιρλάντες γύρω από πίνακες & καθρέφτες, σίγουρα θα προσθέσουν ακόμη ένα λιθαράκι στην εορταστική σας διάθεση. Τέλος, μικρά δεντράκια, γιατί όχι και από χαρτί, μπορούν να στολίσουν το διάδρομο, το υπνοδωμάτιο, την κουζίνα.

 

 

 

Όπως καταλαβαίνετε, η εορταστική ατμόσφαιρα δεν έχει κόστος, αλλά χρειάζεται χρόνο, όρεξη και έμπνευση!

http://www.homeguide.gr/
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ