2012-12-17 20:00:12
Φωτογραφία για Νέο κατάστημα PUMA στον Πειραιά
Η PUMA και ο στρατηγικός της συνεργάτης, Sports World Business, εγκαινίασαν το πρώτο κατάστημα PUMA στον Πειραιά (Τσαμαδού & Ηρ. Πολυτεχνείου 26) στις 14/12, με την παρουσία ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού αλλά και της Ελένης Πετρουλάκη από το χώρο του fitness.

Το νέο κατάστημα PUMA θα φιλοξενεί μεγάλη γκάμα σε ένδυση, υπόδηση και αξεσουάρ, δίνοντας την ευκαιρία σε όλη την οικογένεια να γνωρίσει από κοντά τις συλλογές performance & lifestyle της PUMA.

Το κατάστημα στον Πειραιά αποτελεί το τέταρτο κατά σειρά κατάστημα που ανοίγει η Sports World Business, από τα 15 καταστήματα που έχει ως στόχο μέχρι το 2014. Σημειώνεται ότι τα εν λόγω καταστήματα θα ανοίξουν σε σημεία της Ελλάδας όπου η PUMA δεν έχει παρουσία καταστημάτων λιανικής αυτή τη στιγμή. 

H Διευθύντρια Retail της PUMA, κα Μαριάννα Δημητρακοπούλου δήλωσε σχετικά: «O Πειραιάς είναι ένα από τα σημεία στην Αττική που σχεδιάζαμε εδώ και καιρό να έχουμε παρουσία, καθώς πέρα από μία δυνατή αγορά, αποτελεί παράλληλα και τη γενέτειρα του Ολυμπιακού, μιας ομάδας με την οποία συνδεόμαστε με μία επιτυχημένη και μακρόχρονη χορηγία. Επίσης, η στρατηγική μας συνεργασία με την Sports World Business φαίνεται ήδη να αποδίδει τα προσδοκώμενα ενώ προσβλέπουμε μέσω αυτής και σε περαιτέρω επέκταση του δικτύου μας».

Δελτίο τύπου
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ