2012-12-17 20:32:05
Φωτογραφία για ΚΑΖΑΖΗΣ : ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΕΥΚΟΛΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΜΕ
Τις 10 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα της Volleyleague ΟΠΑΠ έφτασε σήμερα ο Ολυμπιακός.

Έχοντας σταθερά καλή απόδοση στο παιχνίδι τους, οι ερυθρόλευκοι επικράτησαν με 3-0 σετ του Ηρακλή μέσα στο κλειστό της Μίκρας διατηρώντας το απόλυτο σε όλες τις επίσημες διοργανώσεις που έχουν συμμετάσχει έως τώρα στην αγωνιστική περίοδο.

«Αυτό είναι αποτέλεσμα καλής δουλειάς και μεγάλου κόπου» τόνισε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Στεφάνου όταν ρωτήθηκε μετά το τέλος του ντέρμπι της 10ης αγωνιστικής για την ευκολία με την οποία νίκησε ο Ολυμπιακός τον γηραιό.

Στο ίδιο μήκος κύματος και οι δηλώσεις του αρχιτέκτονα της φετινής ομάδας, Δημήτρη Καζάζη: «Πίστευα ότι θα αντιμετωπίσουμε μεγαλύτερη αντίσταση από τον Ηρακλή. Τελικά νικήσαμε ευκολότερα απ’ ότι περιμέναμε. Εκτός από τον Ηρακλή είχαμε να ξεπεράσουμε και την κούραση από τα συνεχόμενα ταξίδια. Βρεθήκαμε σε καλή ημέρα και δεν είχαμε πρόβλημα να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης».

Σε ερώτηση για το παιχνίδι που ακολουθεί, στο κλειστό του Ρέντη, με τον ΠΑΟΚ ο Ελληνας τεχνικός είπε: «Ο ΠΑΟΚ είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα και με την επιστροφή του Αρμενάκη επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις. Θα φρεσκάρουμε την ομάδα τις επόμενες ημέρες ώστε να κλείσουμε τη χρονιά και τον πρώτο γύρο νικηφόρα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ