2012-12-17 21:08:06
Φωτογραφία για ΣΤΟΠΕΡ ΑΝΤΙ ΓΙΑ... ΣΠΡΙΝΤΕΡ Ο ΜΑΝΩΛΑΣ!
Ο Κώστας Μανωλάς μπορεί να κάνει πολύ καλά παιχνίδια με τη φανέλα του Ολυμπιακού, αλλά θα μπορούσε να είναι κι ένας ταλαντούχος σπρίντερ.

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι ο κεντρικός αμυντικός των ερυθρόλευκων έκανε ένα πέρασμα από τον στίβο, αν και τελικά τον κέρδισε η «στρογγυλή θεά» και το ποδόσφαιρο, όπως παρουσιάζει σε δημοσίευμά του το "sentragoal.gr".

Ο Ναξιώτης ποδοσφαιριστής είχε έφεση στην ταχύτητα, κάτι που είδε από την πρώτη στιγμή ο Ομοσπονδιακός τεχνικός Τριαντάφυλλος Παπαευαγγέλου.

«Τον γνώρισα πριν από πέντε χρόνια κι αμέσως είδα τα καλά στοιχεία του τόσο στην ταχύτητα, όσο και στην αλτικότητα. Ξεκινήσαμε τις προπονήσεις στο ΟΑΚΑ, θέλοντας να βελτιώσω αυτά τα στοιχεία του. Όταν τον παρέλαβα έτρεχε τα 60 μέτρα σε 7.40 και όταν πήγε στην ΑΕΚ (το 2009) έτρεχε την απόσταση σε 6.76» σημειώνει ο Τριαντάφυλλος Παπαευγγέλου.

«Μάλιστα σκεφτόμασταν να βγάλει δελτίο και να πάρει μέρος στο πανελλήνιο πρωτάθλημα κλειστού στίβου. Μάλιστα, τον έβαλα να κάνει και ύψος και όταν ο πήχης έμπαινε στο 1.80 μέτρα περνούσε περίπου 10 εκατοστά πιο πάνω. Φυσικά είχε και θέληση ο ίδιος.

Δεν τα παρατούσε ποτέ. Ήθελε να γίνει πρώτα πρωταθλητής και μετά ποδοσφαιριστής. Τώρα παρακολουθώ την πορεία του στον Ολυμπιακό» καταλήγει ο προπονητής του ΓΣ Κηφισιάς.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ