2012-12-17 22:41:47
Φωτογραφία για Για αυτούς χτυπάει η «καμπάνα»!
Στο ραντεβού Αλαφούζου-Ρότσα συζητήθηκαν απομακρύνσεις τουλάχιστον πέντε ποδοσφαιριστών με τους... Βύντρα, Σπυρόπουλο και Λάζαρο να βρίσκονται στη κορυφή της μαύρης λίστας!

Η ήττα και κυρίως η εμφάνιση κόντρα στη Βέροια... τρέλαναν τον Γιάννη Αλαφούζο, ο οποίος όπως σας ενημερώσαμε από το βράδυ της Κυριακής είναι αποφασισμένος να «πάρει» κεφάλια. Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ήταν σε έξαλλη κατάσταση, δεν ήθελε να πάρει εν ψυχρώ αποφάσεις αλλά σε καμία περίπτωση τα όσα έγιναν στην Ημαθία δεν πρόκειται να περάσουν έτσι.

Στο ραντεβού με τον Χουάν Ρότσα την Δευτέρα έπεσαν στο τραπέζι απομακρύνσεις ποδοσφαιριστών και όπως ενημέρωσε και επίσημα η «πράσινη» ΠΑΕ: «Ο Γιάννης Αλαφούζος είχε το απόγευμα της Δευτέρας (17/12) συνάντηση με τον Χουάν Ραμόν Ρότσα. Στη διάρκεια τoυ ραντεβού ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού ζήτησε εξηγήσεις για την απαράδεκτη εμφάνιση στη Βέροια και τα αίτια της βαριάς ήττας. Ο κύριος Αλαφούζος συζήτησε επίσης με τον κύριο Ρότσα ζητήματα σχετικά με την απομάκρυνση παικτών και την μελλοντική πορεία της ομάδας».


Σύμφωνα με πληροφορίες, στη... μαύρη λίστα της διοίκησης βρίσκονται πέντε-έξι ποδοσφαιριστές και στη κορυφή της λίστας(δεν υπολογίζεται ο Μπουμσόνγκ που είναι... φευγάτος) βρίσκονται ο Λουκάς Βύντρα, ο Νίκος Σπυρόπουλος και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος. Το μέλλον τους αυτή την στιγμή είναι αβέβαιο στην Παιανία και είναι σίγουρο πως θα γίνουν ενέργειες για να αποχωρήσουν τον Ιανουάριο, όπως και οι υπόλοιποι που δεν υπολογίζονται. Όχι απαραίτητα με λύση του συμβολαίου όπως έγινε με τον Κατσουράνη, καθώς θα μπορούσαν να φέρουν κάποια πρόταση και να αποχωρήσουν.

Ειδικά, ο Λάζαρος, ο οποίος έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον κάποιων ομάδων από το εξωτερικό και αποτελεί σημαντικό περιουσιακό στοιχείο της ομάδας. Όλα αυτά θα κριθούν πιθανότατα την Τρίτη και φυσικά όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά. Το κλίμα είναι βαρύ και δεν πρέπει να αποκλειστεί τίποτα.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε πως η ήττα στην Βέροια ήταν η σταγόνα που απλά... ξεχείλισε το ποτήρι ενώ κάθε περίπτωση είναι διαφορετική ενώ «επικίνδυνοι» είναι και οι Φορναρόλι, Βελάσκες και Κουίνσι!

«Βράζει» και με τους... δημοσίους υπαλλήλους!

Από κει και πέρα, βαρύ είναι το κλίμα και για κάποια στελέχη της ΠΑΕ, τα οποία βρίσκονται αρκετά χρόνια στον Παναθηναϊκό, απολαμβάνουν απίστευτα υψηλούς μισθούς και σύμφωνα με τον ισχυρό άνδρα της ΠΑΕ, δεν προσφέρουν τα αναμενόμενα. Μάλιστα, είναι πιθανό κάποιοι από αυτούς να λύσουν την συνεργασία τους άμεσα με το «τριφύλλι».

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ