2012-12-19 15:14:46
Φωτογραφία για Σοκ με Βιλανόβα!
Ο καρκίνος που χτύπησε τον Τίτο Βιλανόβα πριν από περίπoυ ένα χρόνο έκανε ξανά την εμφάνισή του! Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα ξεκινά άμεσα θεραπεία και αφήνει μέχρι νεωτέρας τον πάγκο!

Στις 22 Νοεμβρίου του 2011, ο Τίτο Βιλανόβα είχε υποβληθεί σε επέμβαση αφαίρεσης όγκου από την παρωτίδα. Τότε, ήταν βοηθός του Πεπ Γκουαρδιόλα και είχε μείνει για καιρό εκτός πάγκων.  Πλέον, ως πρώτος προπονητής στη Μπάρτσα και μία μέρα μετά την ευχάριστη είδηση περί επιστροφής του Ερίκ Αμπιντάλ, ο Βιλανόβα παρουσιάζει ξανά επιπλοκές. Πριν αναλάβει το καλοκαίρι, είχε περάσει από ενδελεχείς εξετάσεις και οι γιατροί είχαν ανάψει το «πράσινο φως», θεωρώντας ότι το πρόβλημα έχει ξεπεραστεί μετά την επέμβαση.

Όπως αναφέρουν οι Ισπανοί, οι πρώτες ενδείξεις φάνηκαν μετά την ματαίωση της συνέντευξης Τύπου του Σάνδρο Ροσέλ και όλων των παικτών που ήταν προγραμματισμένες για την Τετάρτη. Ο σύλλογος ακύρωσε το Χριστουγεννιάτικο γεύμα που ήταν προγραμματισμένο με τους εκπροσώπους των ΜΜΕ, καθώς και το δείπνο των εργαζομένων στο σύλλογο. 

Σύμφωνα με τα ρεπορτάζ, υποβλήθηκε πρόσφατα σε εξετάσεις, οι οποίες και έδειξαν το πρόβλημα, γεγονός που προκάλεσε συναγερμό. Οι επιπλοκές στη υγεία του Τίτο «παίζουν» σε όλα τα ισπανικά Μέσα και εντός της ημέρας αναμένεται ενημέρωση και από τη Μπαρτσελόνα.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ