2012-12-22 17:21:35
Φωτογραφία για Πάει για Βίγια η Άρσεναλ!
Η Άρσεναλ είναι έτοιμη να κάνει το "μπαμ" με την απόκτηση του Νταβίδ Βίγια από τη Μπαρτσελόνα, τον οποιο ο Αρσέν Βενγκέρ θεωρεί ιδανικό για να ενισχύσει την επιθετική γραμμή των Λονδρέζων.

Μία ημέρα μετά την αποκάλυψη της "Marca" για την διάθεση του Νταβίδ Βίγια να αποχωρήσει άμεσα από το "Καμπ Νόου" αλλά και για τις Λίβερπουλ και Τότεναμ που παρακολουθούν από κοντά την περίπτωσή του, είναι η σειρά ενός ακόμα αγγλικού συλλόγου να μπει στη λίστα... αναμονής για τον 31χρονο Ισπανό στράικερ.

Αυτή είναι η Άρσεναλ που αναζητεί έναν επιθετικό ολκής ώστε να αντικαταστήσει επάξια το κενό που δημιουργήθηκε με τη φυγή του Φαν Πέρσι (ο Ζιρού δεν έχει δικαιώσει μέχρι στιγμής όσους θεωρούσαν πως θα κάλυπτε την τρύπα), με την "Daily Mail" να υποστηρίζει με σημερινό της δημοσίευμα ότι ο Αρσέν Βενγκέρ σκέφτεται σοβαρά να καταθέσει πρόταση για τον Βίγια ώστε να τον πάρει τον Ιανουάριο.


Σύμφωνα με το εν λόγω μέσο, οι "κανονιέρηδες" θα προτιμούσαν να αποκτήσουν τον "Guaje" με τη μορφή δανεισμού ως το τέλος της σεζόν, έχοντας την οψιόν αγοράς του για το ερχόμενο καλοκαίρι, ώστε να διαπιστώσουν αν θα μπορέσει να προσαρμοστεί στο απαιτητικό πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ.

Σε περίπτωση πάντως που το ποσό που αξιώσει η Μπαρτσελόνα δεν είναι απαγορευτικό, τότε δεν αποκλειεται να γίνει προσπαθεια από τους Λονδρεζους για την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή και μάλιστα με ένα μακροχρόνιο συμβόλαιο.

Υπενθυμίζεται πως το τελευταίο διάστημα είχαν ακουστεί ως στόχοι της Άρσεναλ για την επίθεση οι Χούντελααρ, Λόπες και Ντζέκο, ενώ όλα δείχνουν πως ο Τιερί Ανρί θα κάνει και τρίτη θητεία με τη φανέλα του αγγλικού συλλόγου.

Πηγή:sport24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ