2012-12-22 17:58:28
Φωτογραφία για Είναι αληθές;
Ο Χρυσαυγίτης που σύμφωνα με «ηχητικό ντοκουμέντο» που παρουσίασε το BBC να ομολογεί την επίθεση της ΧΑ στον Δ.Στρατούλη φέρεται να είναι ο βουλευτής Γιάννης Λαγός και ακούγεται να λέει:

«Συναγωνιστές και συναγωνίστριες καλησπέρα. Θα ήθελα να πω μερικά πράγματα γι’ αυτά που βλέπουμε τις τελευταίες μέρες στις ειδήσεις. Πρώτα απ’ όλα θέλω να εκφράσω τη δυσαρέσκειά μου για κάποια από τα νέα μέλη της Χρυσής Αυγής που είναι μόνο για φωνές, για μαγκιές και για τέτοια. Τρεις απ’ αυτούς τον χτυπούσαν για μισή ώρα και δεν κατάφεραν ούτε να κάνουν ένα καρούμπαλο στο κεφάλι του. Ντροπή! Τρία μέλη της Χρυσής Αυγής εξαγριωμένα και δεν κατάφεραν ούτε καν να του σπάσουν τα γυαλιά. Πού χτύπαγαν;» φέρεται να λέει μεταξύ άλλων ο ομιλητής.

Με ανακοίνωσή της πάντως, η Χρυσή Αυγή διαψεύδει το ρεπορτάζ του βρετανικού σταθμού: «Η Χρυσή Αυγή έχει ξεκαθαρίσει ότι ουδεμία σχέση έχει με την υπόθεση Στρατούλη, ο οποίος είναι ήδη κατηγορούμενος για συκοφαντική δυσφήμηση. Οι νέες απόπειρες συκοφάντησης του Κινήματός μας είναι φαιδρές, ανυπόστατες και έχουν κάνει το πανελλήνιο να γελάει».


Ο ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του λέει: «Η προκλητικά κυνική ομολογία στελέχους της Χρυσής Αυγής ότι τρεις φασίστες - τραμπούκοι ήταν αναποτελεσματικοί στη δολοφονική επίθεσή τους εναντίον του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, είναι αποκαλυπτική του τρόπου δράσης της νεοναζιστικής οργάνωσης», σημειώνει στην ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου.

Αλήθεια η κυβέρνηση, το υπουργείο Δικαιοσύνης, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, πόσο εγκλωβισμένοι είναι στη λογική της 'συγκατοίκησης' με τη Χρυσή Αυγή για να παρακολουθούν απαθείς τη δράση της;»

Σχόλιο: Ο ρεπόρτερ του BBC και ο σταθμός οφείλουν να εξηγήσουν πότε,που,πως,με ποιόν τρόπο. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ