2012-12-24 23:34:24
Φωτογραφία για Έλληνας ο νέος προπονητής της Εθνικής Ρωσίας στο μπάσκετ!
Μια μεγάλη πρόκληση και μια μεγάλη επιτυχία για τον Έλληνα προπονητή Φώτη Κατσικάρη ήταν η επιλογή της Ρώσικης Ομοσπονδίας μπάσκετ  να είναι ο νέος τεχνικός της Εθνικής Ρωσίας! 

Η πρώτη του επαφή του Έλληνα προπονητή με την ρωσική ομοσπονδία έγινε στα τέλη του περασμένου Νοεμβρίου, αμέσως μετά το “επίσημο” τέλος της συνεργασίας της με τον επί 7 χρόνια ομοσπονδιακό προπονητή, Αμερικανό Ντέϊβιντ Μπλατ, ο οποίος οδήγησε την Εθνικής Ρωσίας στην κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου στο Ευρωμπάσκετ του 2007 και του χάλκινου μεταλλίου στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου και στο Ευρωμπάσκετ του 2011.

Η πρόσληψή του εγκρίθηκε με ψήφους 5-4 από το διοικητικό συμβούλιο (ο Έτορε Μεσίνα, ο Σεργκέϊ Μπαζάρεβιτς και ο Εβγκένι Πασούτιν ήταν οι άλλοι υποψήφιοι) και γι' αυτό ακριβώς τον λόγο, ο καταξιωμένος Έλληνας τεχνικός "αναγκάζεται" να κάνει Χριστούγεννα στην παγωμένη Μόσχα.

Ο 45χρονος Νικαιώτης προπονητής που εδώ και 7 χρόνια εργάζεται με επιτυχία στο εξωτερικό, παρουσιάστηκε επίσημα... από το νέο πρόεδρο της ρωσικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Κασνινκόφ για  μια συνεργασία που έχει προοπτική να διαρκέσει μέχρι το 2016!
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ