2012-12-26 20:15:06
Φωτογραφία για ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΠΑΛΕΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗ ΜΠΕΣΙΚΤΑΣ Ο ΚΟΥΡΤΙΝΑΪΤΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΤΟΥ
Πανέτοιμη να παλέψει για τη νίκη μέσα στην Κωνσταντινούπολη είναι η Χίμκι, η οποία αύριο (27/12) φιλοξενείται από την Μπεσίκτας, όπως δήλωσε ο Ρίμας Κουρτινάιτις, τονίζοντας παράλληλα πώς η αποστολή οποιασδήποτε ομάδας αγωνίζεται στην Τουρκία είναι πάντα δύσκολη.

"Η Μπεσίκτας προκρίθηκε στο Top 16 χωρίς να αντιμετωπίσει κανένα πρόβλημα. Επιπλέον, έχει υπογράψει τον Αμερικανό γκαρντ Ντάνιελ Γιούινγκ που την ενισχύει ακόμα περισσότερο ως ομάδα. Οι αντίπαλοι μας έχουν ένα αρκετά καλό σύνολο και είναι πάντα δύσκολο να παίζεις στην Τουρκία. Είμαστε όμως και εμείς σε καλή περίοδο. Όλοι είναι υγιείς και έτοιμοι να παλέψουν για τη νίκη", υποστήριξε ο Λιθουανός κόουτς.

Από τη μεριά του, ο Βιτάλι Φριτζόν δήλωσε: "Είμαστε μια ομάδα με μαχητικό πνεύμα και πιστεύω ότι έχουμε όλες τις πιθανότητες να πετύχουμε κάτι καλό στο Top 16. Μετά από την μικρή διακοπή έχουμε την ενέργεια και την επιθυμία να παίξουμε ξανά. Φυσικά και δεν είναι εύκολο να παίζει με την Μπεσίκτας εκτός έδρας, εκεί δηλαδή που ο αντίπαλός μας έχει φοβερή υποστήριξη από τον κόσμο. Είμαστε όμως έτοιμοι".
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ