2012-12-28 10:19:31
Φωτογραφία για Πάτρα: Δύσκολες ώρες για τον Κώστα Αντζουλάτο στη φυλακή
Ένα βήμα πριν την ψυχολογική κατάρρευση φέρεται να είναι σύμφωνα με δήλωση οικογενειακού του προσώπου, ο επιχειρηματίας και πρώην πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αχαΐας Κώστας Αντζουλάτος.

Σύμφωνα με την εφημερίδα "Κόσμος" , όσο περνά ο καιρός, ο επιχειρηματίας αρχίζει να αντιλαμβάνεται τη σοβαρότητα των πραγμάτων ως προς την προφυλάκισή του, με αποτέλεσμα η κατάρρευση να είναι σταδιακή, παρά την προσπάθεια των δικών του ανθρώπων αν τον στηρίξουν, μέσα από τις επισκέψεις που του κάνουν στις φυλακές του Αγίου Στεφάνου.

Συγγενικό πρόσωπο του κ. Αντζουλάτου, προπαραμονές Χριστουγέννων έλεγε ότι ο επιχειρηματίας αρχικά θεωρούσε ότι ήταν θέμα ημερών άν όχι ωρών να είναι ξανά ελεύθερος και τώρα άρχισε να καταλαβαίνει τι έχει να αντιμετωπίσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες μάλιστα, μετά το πρώτο σοκ είχε την ελπίδα ότι θα αποφυλακιστεί σύντομα και είχε αρχίσει να είναι ευδιάθετος.

Έκανε ακόμη και χιούμορ, λέγοντας πως τηλεφωνεί σε υψηλά ιστάμενα πρόσωπα στο Μαξίμου. Όμως όσο περνούσαν οι μέρες διαπίστωνε ότι η κατάσταση ήταν πιο σοβαρή απ΄όσο νόμιζε Πηγές αναφέρουν πως βρίσκεται σε κελί με δύο ακόμα άτομα και όχι με εφτά, όπως τις πρώτες μέρες της κράτησής του.
xespao
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ