2012-12-28 11:38:46
Φωτογραφία για ΝΑΤΑΛΙ ΠΟΡΤΜΑΝ Η σταρ - χρυσωρυχείο!
Στην πρώτη θέση του περιοδικού Forbes με τους ηθοποιούς που αποφέρουν στα στούντιο παραγωγής το μεγαλύτερο ποσό στο box office για κάθε δολάριο που επενδύθηκε στην αμοιβή τους βρέθηκε η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός, Νάταλι Πόρτμαν (Natalie Portman).

Η επιτυχία της ταινίας "Μαύρος Κύκνος" την εκτόξευσε στη νούμερο ένα σταρ - χρυσωρυχείο που κάθε παραγωγός θα ήθελε να δουλέψει μαζί της για να ανεβάσει το κασέ του! Για κάθε δολάριο που πληρώνεται, "φέρνει" πίσω σε εισπράξεις 43 δολάρια.

Στη δεύτερη θέση συναντάμε την πρωταγωνίστρια των ταινιών "Twilight", Κρίστεν Στιούαρτ (Kristen Stewart), η οποία για κάθε δολάριο που πληρώνεται επιστρέφει πίσω 41 δολάρια.

Στην τρίτη θέση βρίσκεται ο Σία Λα Μπουφ (Shia LaBeouf), πρωταγωνιστής των "Transformers", που για κάθε δολάριο "επιστρέφει" 36 πίσω και στην τέταρτη ο αγαπημένος της Κρίστεν, Ρόμπερτ Πάτινσον (Robert Pattinson) με 32 δολάρια.

Στη λίστα μεταξύ άλλων συμπεριλαμβάνονται επίσης οι Ντάνιελ Ράντκλιφ (Daniel Radcliffe), Μπράντλεϊ Κούπερ (Bradley Cooper) και Έιμι Άνταμς (Αmy Adams).
πηγη
pestanea
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ