2012-12-28 23:31:36
Φωτογραφία για Του έδωσε ενα βάζο μέλι για να μπορεί να...βρίζει!
Αναγνώστης του i-R χθες το απόγευμα, όπως μας μεταφέρει, υπήρξε αυτόπτης μάρτυρας μπροστά στο καλλύτερο...παραπολιτικό της χρονιάς! Ο Αδωνις Γεωργιάδης μόλις τελείωσε την εκπομπή του απο το Blue Sky(γιατί πρέπει να βγάζει το...μεροκάματο δουλεύοντας και πουλώντας βιβλία) και πήγε να μπεί στο αυτοκίνητο του. Εκείνη τη στιγμή τον σταματάει ενας με ενα αγροτικό αυτοκίνητο, κατεβαίνει κάτω και πάει στην καρότσα και βγάζει ενα δοχείο με φρέσκο μέλι και του λέει: Σου δίνω αυτό το μέλι να γλυκαίνεσαι και να με συγχωρήσεις που κάθε φορά που θα σε βλέπω θα σε βρίζω για την κατάντια που φτάσαμε...- Μετά τον φίλησε σταυρωτά και έφυγε!

Επιμύθιο: Ο Αδωνις τον ευχαρίστησε θερμά, έμεινε με το βάζο με το μέλι ανα χείρας και βέβαια συμφώνησε μαζί του...(ο λαός μας αγαπάει "τα παιδιά του" ακόμη κι όταν τον στενοχωρούν - στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Αδωνις εκπροσώπησε στα μάτια του πολίτη, όλους τους βουλευτές).

Σημείωση: Το φωτογραφικό στιγμιότυπο είναι φωτογραφία του i-R απο παλαιότερη (κλειστή) ομιλία του Αδωνι Γεωργιάδη στους έλληνες εφοπλιστές. I-Reporter
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ