2012-12-29 01:12:24
Φωτογραφία για Αχαία: Και νέα ληστεία με την ίδια μέθοδο σε σπίτι στον Αλισσό - Απείλησαν την οικογένεια
Πληροφορίες αναφέρουν πως πρόκειται για τους ίδιους δράστες που "χτύπησαν" στα Τσουκαλέικα.

Μία ακόμη ένοπλη ληστεία σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε σπίτι στην περιοχή του Αλισσού Αχαΐας.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του το PatrasTimes.gr, δύο άτομα μπήκαν στο σπίτι της οικογένειας, αφού πρώτα διέρρηξαν την πόρτα της οικίας, βρέθηκαν πρόσωπο με πρόσωπο με τα μέλη της οικογένειας που βρίσκονταν στο εσωτερικό.

Τους απείλησαν με όπλο ζητώντας τους ό,τι πολύτιμο αντικείμενο, κοσμήματα και χρήματα είχαν και διέφυγαν αφού πρώτα τους έδεσαν προκειμένου να μην προλάβουν να αντιδράσουν και καλέσουν σύντομα την αστυνομία, ενώ οι ίδιοι εξαφανίστηκαν ανενόχλητοι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Να σημειωθεί όπως αναφέρουν πηγές του PatrasTimes.gr πως πιθανόν να πρόκειται για τα ίδια άτομα τα οποία το βράδυ της Πέμπτης λήστεψαν ζευγάρι στην περιοχή των Τσουκαλείκων, καθώς ακολούθησαν την ίδια μέθοδο και ταιριάζουν στις περιγραφές. Στο περιστατικό των Τσουκαλείκων οι δράστες απέσπασαν κοσμήματα και το χρηματικό ποσό των 130 ευρώ.

Από τη στιγμή που ενημερώθηκαν, αστυνομικές δυνάμεις της Α.Δ. Αχαΐας «χτενίζουν» τη γύρω περιοχή και έχουν στήσει μπλόκα προκειμένου να εντοπίσουν τους δράστες.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αμφίβολο το μέλλον του Ford Ka
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αμφίβολο το μέλλον του Ford Ka
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ