2012-12-31 08:19:58
Φωτογραφία για Ψηφίδης: «Πετυχημένος ο Άρης στο σφύριγμα της λήξης»
Σίγουρος ότι ο Άρης θα έχει πετύχει τους στόχους ως το φινάλε του πρωταθλήματος, εμφανίστηκε ο Γιάννης Ψηφίδης κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής των «κιτρίνων».

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ζήτησε από τους παίκτες της ομάδας του να τα δώσουν όλα στον δεύτερο γύρο, ευχόμενος καλή χρονιά, ενώ έδωσε και το σύνθημα για νίκη επί του Πανιωνίου.

«Θέλω να ευχηθώ καλή χρονιά σε όλους με υγεία» και πρόσθεσε: «Βρισκόμαστε ακόμη στα μισά του δρόμου. Απομένει ένας ολόκληρος γύρος στον οποίο είμαι βέβαιος ότι ο Άρης θα πάει καλύτερα και στο σφύριγμα της λήξης θα έχει πετύχει το στόχο του. Δεν έχω καμία αμφιβολία γι’ αυτό. Από εσάς ζητάμε να τα δώσετε όλα και να ξέρετε ότι η διοίκηση θα βρίσκεται πάντα δίπλα σας για οτιδήποτε. Καλή χρονιά και καλή αρχή με νίκη επί του Πανιωνίου», ήταν τα λόγια του κ.Ψηφίδη, ενώ από πλευράς παικτών μίλησε ο Γρηγόρης Παπαζαχαρίας, λέγοντας πως:

«Ευχαριστούμε τη νέα διοίκηση που ήταν και είναι κοντά μας. Υποσχόμαστε ότι θα δώσουμε τον καλύτερο εαυτό μας στη συνέχεια για να πετύχουμε τους στόχους μας μέσα στο 2013. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία και επιτυχίες».
gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Χρήμα από την Κίνα
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Χρήμα από την Κίνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ