2012-12-31 08:37:03
Φωτογραφία για Ψηφίδης σε Γιαννιώτα: Θα κάνεις νέο συμβόλαιο με τον ΑΡΗ (video)
Κατά τη διάρκεια της χριστουγεννιάτικης γιορτής της ΠΑΕ στο sports café δημιουργήθηκαν πολλά «πηγαδάκια».

Σ’ ένα από αυτά συμμετείχαν ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Ψηφίδης, με τον πρόεδρο της «ΚΜΑ» Αγγελο Γρόλλιο, το μέλος του φορέα Παναγιώτη Αλεξανδρίδη και ο Γιάννης Γιαννιώτας.

Οι άνθρωποι του ΑΡΗ πήραν από κοντά τον 19χρονο επιθετικό με διπλό σκοπό. Αφενός να του ζητήσουν να κλείσει τα αφτιά του στα σενάρια των τελευταίων ημερών και αφετέρου να του δείξουν την εμπιστοσύνη τους, ζητώντας να αναλάβει περισσότερες πρωτοβουλίες στη συνέχεια.

«Μην ακούς τι λέγεται και γράφεται, πρέπει να έχεις την προσοχή σου στον ΑΡΗ και να βοηθήσεις την ομάδα να πετύχει τον στόχο της. Ετσι θα αναδειχθείς περισσότερο και ‘συ. Εμείς σου έχουμε μεγάλη εμπιστοσύνη, έχεις μεγάλες δυνατότητες και πρέπει να γίνεις ο πρωταγωνιστής του ΑΡΗ. Να πάνε όλα καλά και του χρόνου το καλοκαίρι να σε φωνάξουμε να κάνεις καινούργιο συμβόλαιο στον ΑΡΗ», ήταν μεταξύ άλλων τα λόγια τους προς τον Γιαννιώτα.

Ο 19χρονος επιθετικός από την πλευρά του, τους διαβεβαίωσε ότι δεν δίνει σημασία στις φήμες και τα σενάρια, και ότι είναι συγκεντρωμένος αποκλειστικά στον στόχο του ΑΡΗ.

Το… πηγαδάκι του Γιάννη Ψηφίδη με τον Γιάννη Γιαννιώτα στο παρακάτω video και οι ευχές σε Αγκάνθο, Νταμαρλή και Παπαζαχαρία allaboutaris.com
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ