2012-12-31 09:46:08
Φωτογραφία για «ΔΕΜΕΝΟΙ» ΜΑΝΩΛΑΣ - ΜΗΤΡΟΓΛΟΥ... ΚΑΜΙΑ ΕΠΙΣΗΜΗ ΠΡΟΤΑΣΗ, ΛΕΝΕ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ
Καμία επίσημη πρόταση δεν έχει δεχθεί ο Ολυμπιακός για τον Κώστα Μανωλά και τον Κώστα Μήτρογλου, όπως τονίζεται από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ.

Οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές των ερυθρόλευκων φέρονται να βρίσκονται στο «στόχαστρο» αρκετών ομάδων του εξωτερικού, όμως δεν έχει φτάσει καμία προσφορά στα γραφεία του Ολυμπιακού.

Ο 21χρονος στόπερ φημολογείται ότι έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον της Σάλκε, της Λεβερκούζεν και της… Μπάγερν Μονάχου, ενώ για τον «πιστολέρο» έχουν ασχοληθεί η Μπεσίκτας και κάποιες ομάδες από Γερμανία-Αγγλία.

Σε κάθε περίπτωση, οι διοικούντες τους ερυθρόλευκους γνωρίζουν ότι οι δύο παίκτες είναι υπό παρακολούθηση και τονίζουν ότι μέχρι σήμερα δεν έχει έρθει κανένας σε επαφή μαζί τους για τις περιπτώσεις τους.

Οι όποιες εξελίξεις μετατίθενται για το καλοκαίρι, αλλά και πάλι ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο. Αυτό οφείλεται στο γεγονός, όπως υπογραμμίζει σε δημοσίευμά του το "sport-fm.gr", ότι ο Μανωλάς και ο Μήτρογλου είναι δεμένοι με πολυετή συμβόλαια και έχουν τοποθετηθεί υψηλές ρήτρες αποδέσμευσης, αφού από την αρχή η διοίκηση είχε πιστέψει στο ταλέντο τους.

Μάλιστα, είναι αρκετά πιθανό το ενδεχόμενο ο "πιστολέρο" να κληθεί να ανανεώσει τη συνεργασία του με τους ερυθρόλευκους.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ