2012-12-31 13:27:20
Φωτογραφία για Jesus saves….
Του  Μηνά Τσαμόπουλου

Κάθε φορά τα ίδια και τα ίδια και ιδιαίτερα την χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Passa Tempo…για να περνάει η ώρα  Τι εννοώ θα αναρωτηθείτε. Εμ, μετά τον Φουστέρ και τον Τζεμπούρ που τους  «ήθελε» διακαώς ο Βαλβέρδε  και δεν μπορούσε χωρίς αυτούς, μετά τις ομάδες που πέφτουν στα πόδια του Τοροσίδη για να τον κάνουν δικό τους,  τώρα στο προσκήνιο εμφανίστηκαν και μνηστήρες για τον Μανωλά και τον Μήτρογλου.

Παράλληλα , διαβάζουμε για τον Λορένθο τον Ισπανό σύμβουλο στο τμήμα σκάουτινγκ του Ολυμπιακού ότι ναι μεν   πήγε στην πατρίδα του για τις γιορτές, όμως κοίταξε και για παίκτες. Δηλαδή με τη… «γαλοπούλα» στο στόμα  ο άνθρωπος έκανε σκάουτινγκ. Λες και δεν το κάνει όλο τον καιρό αλλά πρέπει  να πάει τα Χριστούγεννα, σώνει και καλά για να ψάξει.

Και μέσα σε αυτή την παραζάλη, ελλείψει αγωνιστικής δράσης και για να  μην βαρεθεί και ο κόσμος, βάζουμε και μία πινελιά από άλλες εποχές τότε που  κονταροκτυπιόντουσαν οι αιώνιοι για μεταγραφές.  Κάπου διάβασα ότι ο  ΠΑΟ πάει να κλείσει από τώρα παίκτη γιατί δεν θέλει να του τον πάρει ο Ολυμπιακός ο οποίος σύμφωνα πάντοτε με τα δημοσιεύματα κάνει ό,τι είναι δυνατόν για να μην πάει ο συγκεκριμένος ποδοσφαιριστής στους πράσινους!!!!!!! Jesus saves man. Αλληλούια… 


Όσο αφορά τους Μανωλά και Μήτρογλου  είναι τιμητικό για τον Ολυμπιακό που ξένοι σύλλογοι  παρακολουθούν παίκτες του για πιθανή μεταγραφή  που θα φέρει χρήμα στα ταμεία του, όμως όλη αυτή η σεναριολογία είναι υπερβολική. 

Τον Μανωλά τον παρακολουθούν γερμανικές ομάδες, τον Μήτρογλου γερμανικές, αγγλικές και η Μπεσίκτας  Οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν επίσημη ενημέρωση ή πρόταση ή εκδήλωση ενδιαφέροντος οπότε αν μπορώ να καταλάβω οι  διαρροές γίνονται από το…ευρύτερο περιβάλλον. 

Άρα ο όλος ντόρος φαίνεται ότι γίνεται, λέω εγώ τώρα, για να ενισχύσουν τη θέση τους οι ποδοσφαιριστές στην 11άδα και να μην έχουμε εκπλήξεις με το ξεκίνημα της νέας χρονιάς, ενώ ο «Μητρογκολ», είναι πιθανό να κάνει και νέο συμβόλαιο ο διεθνής φορ μέχρι το καλοκαίρι.

Η ρήτρα του Μανωλά είναι 7,5 εκατομμύρια και του Μήτρογλου οκτώ. Ετσι για την ιστορία. 

Καλή Χρονιά σε όλους από καρδιάς. 

πηγή: olympiacos24.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ