2012-12-31 18:46:08
Φωτογραφία για ΣΤΗΝ ΛΑ ΚΟΡΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ Ο ΠΑΣΙΕΝΣΙΑ
Μετά την απόλυση του Χοσέ Λουίς Όλτρα η Λα Κορούνια βρήκε προπονητή και το δύσκολο έργο της σωτηρίας της ανέλαβε ο Ντομίνγκος Πασιένσια!

Ο Πορτογάλος τεχνικός, το όνομα του οποίου είχε γραφτεί και για τον Ολυμπιακό, όταν οι ερυθρόλευκοι αναζητούσαν τον αντικαταστάτη του Ερνέστο Βαλβέρδε, συμφώνησε με τη διοίκηση της Ντεπορτίβο για συμβόλαιο μέχρι και το τέλος της αγωνιστικής σεζόν.

«Είναι τιμή να προπονήσω αυτή την ομάδα. Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να μείνουμε στην κατηγορία», ήταν οι πρώτες του δηλώσεις του Πορτογάλου τεχνικού, κατά την παρουσίασή του Τη συμφωνία αποκάλυψε ο πορτογαλικός Τύπος, με τον Πασιένσια να μεταβαίνει στην Γαλικία παραμονή της Πρωτοχρονιάς, ημέρα που ολοκληρωθηκε και τυπικά η συμφωνία!

«Έχω μεγάλη ανυπομονησία για να αρχίσω τη δουλειά στην νέα μου ομάδα. Το σημαντικό, αυτή την στιγμή, για την Ντεπόρ είναι να παραμείνει στην κατηγορία και για να υπάρξει αυτή η επιτυχία θα πρέπει να υπάρξει μεγάλη προσπάθεια από όλους», τόνισε ο Πασιένσια στο Τύπο της χώρας του και συνέχισε:

«Αποδέχθηκα την πρόταση αυτή από τη διοίκηση καθώς είμαι σίγουρος ότι μπορώ να βοηθήσω».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Καλή χρονιά!!!!!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Καλή χρονιά!!!!!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ