2013-01-03 08:56:08
Φωτογραφία για «ΤΡΕΧΕΙ» ΓΙΑ ΔΕΛΤΙΟ ΚΑΙ... ΘΕΣΗ ΞΕΝΟΥ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Τον Χουάν Πάμπλο Πίνο ζήτησε να έχει στη διάθεσή του από την Κυριακή για το παιχνίδι με την Βέροια ο Λεονάρντο Ζαρντίμ και η διοίκηση του Ολυμπιακού τρέχει για δελτίο και... θέση ξένου.

Ο Κολομβιανός άσος έκανε την πρώτη του εμφάνιση σε παιχνίδι των πρωταθλητών, στο φιλικό με την Καλλιθέα, ωστόσο ο Ζαρντίμ θέλει να τον έχει και στο κυριακάτικο ματς της ομάδα του, στην πρεμιέρα του δευτέρου γύρου. Ο Τζαμέλ Αμπντούν εξάλλου βρίσκεται στα «πιτς», λόγω του τραυματισμού του πριν από τρεις εβδομάδες και γι' αυτό ο Πορτογάλος τεχνικός ζήτησε από τους ιθύνοντες των Πειραιωτών να έχει στη διάθεση του τον Πίνο κόντρα στη Βέροια, ώστε να τον χρησιμοποιήσει έστω και για ένα ημίχρονο, σύμφωνα με τον «Γαύρο».

Αυτό πάντως μόνο εύκολο δεν είναι, αφού πρέπει αφενός να εκδοθεί το δελτίο του παίκτη από την ΕΠΟ και αφετέρου να ελευθερωθεί μία θέση ξένου. Όσον αφορά το πρώτο είναι διαδικαστικού χαρακτήρα, με το πιστοποιητικό να αναμένεται από την Τουρκία, ίσως όμως να έρθει τελικά και από το Κατάρ, αφού είχε δοθεί δανεικός από την Γαλατάσαραϊ σε σύλλογο της συγκεκριμένης χώρας. Στη συνέχεια μάλιστα πήγε ξανά δανεικός σε ομάδα της Τουρκίας, όπου όμως δεν έπαιξε.


Σχετικά με το δεύτερο ζήτημα, οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε συζητήσεις με τον Ντιόγκο για τη λύση του συμβολαίου του, αλλά και αυτό δεν είναι τόσο απλό να συμβεί. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός εξάλλου έχει λαμβάνειν ένα σημαντικό ποσό για το δεύτερο μισό του πρωταθλήματος, ωστόσο εκφράζεται η αισιοδοξία ότι δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Φόρος και στα χωράφια
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Φόρος και στα χωράφια
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ