2013-01-04 22:21:21
Φωτογραφία για ΟΙ ΤΕΛΙΚΕΣ... ΔΟΚΙΜΕΣ ΖΑΡΝΤΙΜ ΕΝΟΨΕΙ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τις οριστικές του σκέψεις για το σχήμα που προτίθεται να χρησιμοποιήσει απέναντι στην Βέροια αναμένεται να φανερώσει ο προπονητής του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ στην προπόνηση του Σαββάτου. Αρκετά τα διλήμματα για τον Πορτογάλο.

Στις τελικές δοκιμές αναφορικά με το σχήμα που θα εμπιστευθεί απέναντι στην Βέροια αναμένεται να προβεί ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ στην προπονηση του Σαββάτου.

Το πρόβλημα τραυματισμού στην μέση που ανέκυψε με τον Ρόϊ Κάρολ, δημιούργησε επιπλέον πονοκεφάλους στον Πορτογάλο τενχικό, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να δώσει το χρίσμα στον Μπάλας Μέγιερι για πρώτη φορά φέτος σε αγώνα πρωταθλήματος.

Είναι γεγονός ότι ο Λεονάρντο Ζαρντίμ έχει δοκιμάσει ήδη αρκετά πρόσωπα στις τελευταίες προπονήσεις, χωρίς ωστόσο να έχει κατασταλάξειστους έντεκα, που θα ξεκινήσουν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι του Ολυμπιακού για το 2013.

Σύμφωνα με όλες τις ενείξεις ο Μέγιερι θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια, τον Τοροσίδη δεξιά, τους Μανωλά και Κοντρέρας στο κέντρο της άμυνας και τον Χολέμπας αριστερά.

Στον άξονα θα είναι οι Μανιάτης και Μοντέστο και δεκάρι ο Μασάντο. Δεξί χαφ θα είναι ο Φουστέρ και αριστερό ένας εκ των Βλαχοδήμου, Φετφατζίδη ενώ ελπίδες για την βασική ενδεκάδα έχει και ο Πίνο εάν έρθει έγκαιρα η μπλε κάρτα του και μπορέσει να συμπεριληφθεί κανονικά στην αποστολή των πρωταθλητών Ελλάδας.

Από την άλλη όμως υπάρχει και μία ακόμα εκδοχή για το βασικό σχήμα. Αυτή προβλέπει να είναι βασικοί και ο Τζιμπούρ και ο Μήτρογλου με τον Αλγερινό να πηγαίνει στα άκρα, κάτι που είχε συμβεί επί ημερών του Ερνέστο Βαλβέρδε. Σε περίπτωση που υλοποιηθεί αυτή η σκέψη ο «τρομοκράτης» θα πάει στις πτέρυγες μαζί με τον Φουστέρ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ